Sada je: sub lip 21, 2025 7:18 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 26 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 4:09 pm 
..
..

Vi si podjelite žmigavce, farove, štosdemfere, tastature i slične, a ja si budem uzeo onu plavušu :lol: 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 4:13 pm 
..
..

Mislim da već pošto neki imaju nadzor na netu da se stave barem slike žena kojima je u pozadini volvo da bude da raspravljamo o volvima

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 4:16 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Mislim da već pošto neki imaju nadzor na netu da se stave barem slike žena kojima je u pozadini volvo da bude da raspravljamo o volvima
Daj makni pogled sa žena i pogledaj na čem' tip svira :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 4:21 pm 
..
..

Viđao san i bolje tastature a svirao sam i na lošijima

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 4:31 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
I ja bi još dodal 10-15 na one mere (grim :wink: ). Ovak sam ja mršav i ak je i ona - taj seks zvuči ko dva kostura na limenom krovu. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 5:21 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
I ja bi još dodal 10-15 na one mere (grim :wink: ). Ovak sam ja mršav i ak je i ona - taj seks zvuči ko dva kostura na limenom krovu. :lol:
Pri nam v Zagorju baba mora biti baba, to znači da mora biti takve konstitucije da kad ideš s traktorom i prikolcom v rikverc i kad ju grunes da joj nije niš a da si na prikloci spigaš zadnji kraj, isto tak mora biti fejst glakava, pak more poslužiti kak strašilo za gorice, jer kad raširi ruke i kad se buseni vidiju to niti čvorki nemreju zdržati a da se splašiju ... i onda vam se se opet svodi na onu foru kad se spominjaju dva prijetelja tak pri kleti na terase ... cuj Štijef koj sme je ... el ideme nekam male f grad glet one kaj nemreme jebati ili bume pak ostali doma i jebali one kaj nemreme gledeti ... LOLčina

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 6:12 pm 
..
..

Citat:
Citat:
Pri nam v Zagorju baba mora biti baba, to znači da mora biti takve konstitucije da kad ideš s traktorom i prikolcom v rikverc i kad ju grunes da joj nije niš a da si na prikloci spigaš zadnji kraj, isto tak mora biti fejst glakava, pak more poslužiti kak strašilo za gorice, jer kad raširi ruke i kad se buseni vidiju to niti čvorki nemreju zdržati a da se splašiju ... i onda vam se se opet svodi na onu foru kad se spominjaju dva prijetelja tak pri kleti na terase ... cuj Štijef koj sme je ... el ideme nekam male f grad glet one kaj nemreme jebati ili bume pak ostali doma i jebali one kaj nemreme gledeti ... LOLčina
Može sad prijevod svega ovoga

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 10:21 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Ako prevedeš onda više nije fora..... :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 11:14 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
Citat:
Može sad prijevod svega ovoga
Stvar je u tome, sto se Bela potrudio pricat sto knjizevnije, samo je problem u tome, sto je to najknjizevnije od zagorca(trijeznog)! :wink: :wink: :D :D :lol: :lol:

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon pro 17, 2007 11:56 pm 
..
..

Citat:
Hahahaha baš si me nasmijao :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 19, 2007 4:42 pm 
.
.

U vezi one značajne rasprave sjetio sam se jedne epizode stripa Asterix & Obelix (nadam se da je netko na forumu čitao taj fantastičan strip)
u kojemu su rimljani pronašli novo savršeno oružje protiv Gala u vidu osobe sa izuzetnim subjektivnim i verbalnim moćima da medjusobno posvadja sve moguće ljude koje susretne (čak je i rimljane dok je bio kod njih),
a onda se pravi da nema ništa s time,
mislim da se u stripu zvao Čarlijamus :?

To me odmah podsjetilo na situaciju na forumu...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 26 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: