Citat:
Citat:
Citat:
Pa meni baš i nije jasno da neko može voziti auto 60 000 km i reći da osim redovnih izmjena ulja i filtera nije trebao ništa više raditi na tom autu. Ne odnosi se ovo samo na golfove nego na sva vozila. Ne želim nikoga uvrijediti, ali takva osoba je ili nemarna ili gluha pa ne čuje razna lupkanja i ostale stvari koje se na našim cestama neminovno jave nakon 60 000 km.
Zasto bi se nakon 60k km moralo neminovno nesto pokvarit? Nije isto ako se auto vozi 60.000km po gradu (pogotovo po nasim divnim prometnicama) i kad netko u godinu dana natuce 60.000km po AC. S80 od starog u skoro 8 godina jedino je trazio izmjenu spone balans stange.
Ne kažem da se nešto mora pokvariti, ali auto jednostavno ne bude ono što je bio. Popuste gumice na balans-štangi, ovjes, itd, a ja to ne trpim i promijenim to. Kada sam tek kupio svoj auto imao je pređenih 72000 km i bio je kao lutka. Nakon 15000 km po našim cestama promijenio sam prednje i zadnje nosače lafete (valjda se tako zovu) mada sam mogao nastaviti voziti i sa starima, ali to nije to. E sad, možda neko ne osjeti te promjene na autu i kaže da nije ništa radio osim redovnog servisa, a neko voli da mu auto uvijek bude kao novo.
Pažljivim čitanjem se vidi da auto ima 120.000 km i da, na autu nema cvrčaka, škripanja i sl. Mislim meni ni iz đepa ni u đep, ali auto fakat ne traži ništa. Nomalno da je na servisima trebalo podmazat vrata, pritegnut neke šerafe, ali to je sve zanemarivo i ne umanjuje ukuni dojam oko auta. Upravo je to što auto sa 120.000 je još uvijek "stegnut" i da je mehanika besprijekorna je što me na njemu stvarno fascinira. A čuj, uvijek se u auto može ulupat para pa nešto (i preventivno) mijenjat, ali kako je ovaj firmin i firma servisira onda se baš puno ne guram. Sve u svemu auto vozi ko zmaj.. Naravno sad će netko reči da je 120.000 malo da se ocijeni jel auto kvalitetn ili nije, ali sada ne bih u to ulazio.