Sada je: ned lip 22, 2025 10:54 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 34 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto srp 01, 2008 4:06 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
Citat:
i dalje tvrdim da je vista teško smeće, i to znaju u redmondu i od prošle godine razvijaju novi os. ovog su probali skrpat s Sp1, al i tu su imali sranja. Xp mila majka. Viste licencirane imam na svim latopovima, i redom su sve poskidane zbog teških sranja u mrežnom radu, s third party softverima i tak.
Niti jedan industrijski stroj nije još uvijek na visti kao baznom operativnom sustavu iz sličnih razloga. za standalone i gledanje filmova nije loša al za ozbiljniji posao jok.
Si ti probal sa SP1 te svoje poslovne programe? Ja sam baš zbog boljeg rada mojih poslovnih programa i prešel na Vistu. Ne hebe me preveć to flipanje prozora i slične estetičke prednosti Viste, a i to se da srediti na XP-u. Al ponavljam 64-bitna verzija kod mene puno bolje dela, pogotovo sa SP1.
Ipak sad mislim da ovo malo već prelazi u OT (sorry Iggy) tak da je bolje da stanemo (ili otvorimo novu temu) jer na kraju krajeva nitko od nas ne bude promjenil OS i držal se bude svojeg...

Over & out.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 01, 2008 7:33 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Citat:
i dalje tvrdim da je vista teško smeće, i to znaju u redmondu i od prošle godine razvijaju novi os. ovog su probali skrpat s Sp1, al i tu su imali sranja. Xp mila majka. Viste licencirane imam na svim latopovima, i redom su sve poskidane zbog teških sranja u mrežnom radu, s third party softverima i tak.
Niti jedan industrijski stroj nije još uvijek na visti kao baznom operativnom sustavu iz sličnih razloga. za standalone i gledanje filmova nije loša al za ozbiljniji posao jok.
Si ti probal sa SP1 te svoje poslovne programe? Ja sam baš zbog boljeg rada mojih poslovnih programa i prešel na Vistu. Ne hebe me preveć to flipanje prozora i slične estetičke prednosti Viste, a i to se da srediti na XP-u. Al ponavljam 64-bitna verzija kod mene puno bolje dela, pogotovo sa SP1.
Ipak sad mislim da ovo malo već prelazi u OT (sorry Iggy) tak da je bolje da stanemo (ili otvorimo novu temu) jer na kraju krajeva nitko od nas ne bude promjenil OS i držal se bude svojeg...

Over & out.
A jesam zakuhao. :wink: :roll: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet srp 04, 2008 4:43 pm 
..
..

Ja neki dan kupio laptoop i baš sam inzistirao da mi da XP.Vistu sam testiro,ali nije mi... :roll: Xp koristim otkad sam se prvi put upoznao s računalom(svojim) a to je bilou 4.om razredu.i nekako mi je sve u malom prstu,a stvarno nema nikakvih problema.Samo redovna defragmentacija diskova i no problem! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 08, 2008 8:24 am 

Slazem se sa rukom, Vista neće jos dugo u ind. upotrebu, ima problema sa domenom i mrežnom općenito. Jedanput sve radi za pet, a već nakon restarta Vista uredno javi da se ne može spojit na mrežu ureda... WTF??? tako da u principu radim na x64 SP1 Ultimate Visti ali imam dual boot na lapu na XP koji je još uvjek mila majka. 4GB RAM-a ko što je netko reka Vista zna cijeniti al u početku njeni su zahtijevi za memorijom dosta veliki tako da....hm.... Sve u svemu za kućnu uoptrebu sve 5 al za upotrebu u firmama sa mnogo racunala, domenom, VPN-ovima itd itd i nije baš najsretnije rješenje. Možda SP2 riješi neke stvari al eto... Što se tiće izgleda izgleda hebeno, to se mora priznat. Samo usporedbe radi, XP mšinu sa dobrim tweakanjem "nagovorio" da radi na ok 110-120MB RAM, mašina je PIV 2.6, 1GB RAM (dalje necu nabrajat), AV i svi potrebni prograni i driveri ukljuceni. Dok Vistu jedva uvjerim da radi sa svime na oko 240-320MB RAM (x32).
uh al se raspisa... :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 34 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: