Evo povodom mog 500-tog posta, sjetio sam se što sam od samog početka zaboravio napisati kad sam došao na ovaj fourm, jedna zanimljiva priča. Znači bio sam u potržnji za volvom i nagledao si preko oglasnika toga kojega imam sad. Al u čemu je poanta; još kad sam imao 15g. hodao sam po gradu i kad bih ugledao nekog ljepog volva odmah bi izvadio mobitel i zslikao ga, uglavnom su to bili s60, c70 i s80... i kupim ja taj auto i negde nakon tjedan dana nakon kupnje listam ja stare slike na kompu od mobitela i kad ono ostao pafff

...jednog jedinog s40 sam zaslikao... skoro sam pao dolje sa stolice... na mom kompu slika od auta kojeg sam ja kupio

. Znači zaslikao sam ga 23.10.2005 godine i dvije godine kasnije kupio točno taj auto sa slike. Sad će neki sigurno mislit pa kako zna da je bio njegov... nisam još nigdje na netu videl točno takvog auto kao mog... znači sam takvom unutršnjošću, felgama, kvakama, šiberom, spojlerom, brisačima farova, bez prednjeg spojlera...i bla bla bla... registracija se baš ne vidi na toj slici.. al bila je ZG 1004-NN, bio sam siguran da je to moj auto, al ono kaj je prosudilo da sam bio milijardu % siguran je jedna mala sitnica... i to je ono točkica (crnveno) sa vozacčeve strane ili ti ga držač za parking kartu.., nevjerojatno al ko da mi je suđeni bio taj auto...veli moj koleg s posla, sad će si on nekaj zaslikat i za dvije godine bude njegovo..
evo i slike da vidite;
to je slika sa mobitela kad sam se sreo prviputa s njim

i slika nakon kupnje;