Sada je: sri lip 25, 2025 9:56 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 36 postova ]  Stranica 1 2 3 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned stu 02, 2008 8:57 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Jel nekogledao :?: Vjerujem da je.Ne navijam prviše niti za Massu niti Hamiltona ali ona fora da je Glock tak zastal pred kraj e jebeš ga ak ni namještaljka :wink:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 02, 2008 9:01 pm 
..
..

Vozi: S60 D5, 2002.
i ja sam mislio da je... ali....

na ponovljenoj snimci se vidi da je Glock puno ranije vozio sporije jer nije bio u boksu po intermidiate gume kao i ostali pa se malo sklizao.

Uglavnom sam danas navijao za Massu. Nikak za Hamiltona.

VOLVO swinger/sfinger

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 02, 2008 10:13 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
od danas gasim tv kad je formula a do sada sam uzivao gledati vise ne hvala

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 02, 2008 10:43 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Pa bar je bilo zanimljivo i napeto do kraja. Žao mi je zbog Masse, stvarno nije imao sreće. Imao je više pobjeda, ali je Ferarri bio malo problematičan. Da nije prije imao problema sa autom, titula nebi bila upitna. Po meni je bolji od Hamiltona i ne slažem se sa komentarom poslije utrke da je trenutno naj bolji vozač. Ima ih sad dosta jako dobrih, ali nemaju takve mogućnosti kao u McClarenu ili ferarriju.
Schumi vrati se !!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 02, 2008 10:44 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Schumi nemoj se vračat ,jedva smo te se riješili 8)

Volvo for Life

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 02, 2008 10:45 pm 
Veteran
Veteran

definitivno hamilton nije najbolji vozac....
sam dokaz mu je kaj massa ima vise pobjeda... kaj ga u zadnjim krugovima vettel s red bullom tak ponizi i nabije mu rogove.... dakle... hamilton je po meni luzer!!
drugo.. glock je namerno zakocil... kak je mogel 6 krugova normalno voziti ispred njih?? 5 puta proci normalno, i onda u 7 prolazu prikociti?? i to bas kad su mu se pojavili u retrovizoru??? :evil: :evil:

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned stu 02, 2008 10:50 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
sam dokaz mu je kaj massa ima vise pobjeda... kaj ga u zadnjim krugovima vettel s red bullom tak ponizi i nabije mu rogove.... dakle... hamilton je po meni luzer!!
drugo.. glock je namerno zakocil... kak je mogel 6 krugova normalno voziti ispred njih?? 5 puta proci normalno, i onda u 7 prolazu prikociti?? i to bas kad su mu se pojavili u retrovizoru??? :evil: :evil:
Potpisujem.
Osim toga, mali je odmah došao u dobru momčad. Pola trenutnih vozača bi moglo kandidirat za titulu u njegovom bolidu, sigurno.
Al dobro, kako kažu - lopta, ups, guma je okrugla. Jedva čekam sljedeću sezonu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 12:06 am 
TU se vrte milijarde eura od sponzorstva in reklame
ko zna sta je sve u igri od investicija do novih sponzorskih
ugovora koji naravno ovise o pobjedniku.
Svugdje ista prica. Sve posteno i u krug. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 6:48 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S40 phI-LPG
Citat:
,

ajme meni...neznam dal si posle gledal emisiju dok su ovi rekli da je vettel puno bolji od hamiltona i masse po kiši...i šta ak vozi u red bullu?druge godine bu prešal u neku bolju momčad jer je dobar...drugo,glock po meni nije namjerno zakočil,da je vozil 6 krugova normalno nije istina,imal je 20 sec prednosti i to je izgubil,daj ti probaj vozit tu formulu po kiši s gumaj za suho...halo??pa nije to auto da je svejedno....i da je otišel u box bil bi deseti i bil bi kraj priči...
al naravno,svi koji navijaju za ferari govore isto,nisam ni nikaj očekival....prihvatite poraz i amen...bio je bolji tijekom cijele sezone i bit će opet bolji od mase,druge godine opet će biti prvi....
tak da nije fer dok netko sere po vozačima a njima nije niti do gležnja....molim lijepo....prihvatimo taj show koji su nam priredili i amen....vozdra...

p.s. naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje al opet da nebi došlo do opće javne svađe jer nebi bilo dobro...malo smirit tenzije i držati se pod kotrolom...uključit esp-a sve bu dobro... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 7:57 am 
Veteran
Veteran

Žalosno je da nam B......... P............ C............ bude svjetski prvak i to na ovakav način što nije nikako zaslužio, jbg ko će kome ako neće švabo-švabi glock j.............--mercedes pa to je jasno ko dan kaj se je dogodilo i cijeli svijet bruji o tome tako da se je još jednom dokazalo da to više nije sport lova je jedini razlog, a vettelu svakačast ponizio Hamiltona ko budalu, šteta za MASU malo neobjektivno možda pišem jer navijam za ferrari ali MASA je po meni ipak imao više pobjeda tijekom sezone i na kraju je dokazao da ima srce i hrabrost vozi pod pritiskom dok ovaj .... je papak ziheraški na čelu s onim s........ Denisom skoro im se to osvetilo ali što je tu je idemo dalje jbg ako Obama može biti predsjednik SAD-a valjda i ovaj "mora" bit prvak u formuli, ovo je njihova godina.

Zadnja izmjena: zlaya, dana/u pon stu 03, 2008 2:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 8:29 am 
..
..

Ja NE NAVIJAM za Ferari da se zna, ali ovaj prgavi umišljeni Playstation-boy Hamilton je forsiran cijelu usranu sezonu da na silu on bude prvak, a da je itko radio toliko izguravanja sa staze i u najmanju ruku sumnjivih pretjecanja i sl. sranja u ovoj sezoni bio bi kažnjen već sa oduzimanjem hrpe bodova, ali ne, ovo je crnjo koji je prvi u F1 i on mora pobjediti, na ovako jadan i sramotan način, ovo je sramota za F1, na ovakav način isforsirat naslov, nemam pristojnih komentara na ovu jad. Massa je bio bolji cijelu sezonu i imao više pobjeda, ali eto, mila gospoda su odlučila malo prikazati se pred svijetom da može i crnac bit prvak, fuj :evil: Da je čovjek bar zaslužio ne bih ništa rekao, ali na ovaj način, jadno, bolje nek ide kući igrat F1 na playstation

@Nenad - popravljeno :D
@ostali koji branite prodanu dušu Glock-a - zašto ne postoji zvučni zapis team radia Glockovog kad je slučajno baš u tom trenutku odlučio najašit na kočnicu??? A i pogledajte si snimku utrke pa ćete vidjeti da je na tom dijelu di je on tako strašno morao zakočiti ( a bez da mu je ijednom zaplesao bolid ili sl.) je potpuno suh dio staze koji je idealna putanja prolaska :wink: Pustite ljudi svoje puste priče, bolje da pogledate sve realno pa ćete vidjet da je namještaljka i to bezobrazno očita :evil:

Zadnja izmjena: jopis, dana/u pon stu 03, 2008 5:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 9:01 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S40 phI-LPG
Citat [klon__vulgaris] Ma daj 100 metara prije kraja je izgubio, koliko, 14 sekundi prednosti! Kontrolirao je bolid 8 krugova kiše,al je odustao 100 metara do kraja iz straha za život il kaj?Ljuto sranje! Hamilton je izgubio prvenstvo pošteno na stazi,Vettel ga je prošao i to je to,kasnije ga nije mogao stići,a ovo s Glockom je morate priznati pizdarija!100 metara je 100 metara isto kao što je lopta okrugla... Pa jebo ga konj krvavim kurcem je li Hrvatska pustila Tursku na Euru??? Turci su 3 sekunde prije isteka sudske nadoknade zabili gol...Ako ovdje ima ozbiljnih i onih koji duže vremena prate formulu1 sjetit će se krrepavanja bolida pred ciljem i guranja bolida u cilj i svih ostalih sranja...Navijam za Ferrari i svu krivnju svaljujem na Massu i Raikkonena koji su morali iskoristiti dominantan bolid i davno rješiti sezonu...
Stor_M • 3.11.2008 2:28:40

evo jedan zanimljiv komentar...tak da ono.....a to da je čokoladni prvak,hebiga,u puno sportova nas čokoladni pobjeđuju pa eto i u formuli....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 9:03 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
decki vrijeme je da predjete na TAMNU stranu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 11:26 am 
..
..

Vozi: V40 CrossCountry D4
E majke mi ste jadni s ovim Crnac je pa je morao biti Prvak??? Zato mu je za dlaku izmaklo prvenstvo prosle godine, pa su mu morali pokloniti ove...

Glocka su prestigli zato sto je imao gume za suho... Jel ste svi zaboravili sta je Barichello napravio u Belgiji kad je jedini bio na gumama za mokro, prestigao je 6-7 njih, izgledalo ja kao da ovi ne znaju vozit...

Ferari se sam sjebao, npr kad je Massa izasao iz boksa sa crijevom od goriva http://www.youtube.com/watch?v=p0-jrppCbHg koliko je tu bodova otislo?

btw. svaka cast Massi na ovoj zadnjoj utrci

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2008 11:27 am 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Zlaya i Jopis aj nemojte se ljutiti ali oni vaši izrazi spadaju u rasističke i mislim da nije lijepo da tu stoje.Ja sam sada stavio xxxxx a dajte vi malo preformulirajte te izraze,molim :lol:

Vaš moderator :wink:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 36 postova ]  Stranica 1 2 3 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: