Sada je: pon lip 23, 2025 5:10 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 47 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Prometna
PostPostano: uto svi 05, 2009 9:42 pm 
Veteran
Veteran

Neznam ljudi zaista ovaj put ne želim govorit o nikakvim servisnim kučama ili dilerima i sl. iskustva mi govore ipak malo drugačije nego vaša...Koliko je meni poznato mada nisam 100% siguran barem za ovlaštene Volvo servise rezervni oriđiđi djelovi dolaze na naše tržište uglavnom iz centrale - Austrija, eventualno ako nije na skladištu traži se dalje po Evropi ondje gdje ima...Evo slučaj kod mene...Felge koje su sada na autu (ljeto) su skoro pa mogu reč skupljene po Evropi...3 komada su došla iz Njemačke a jedan i Poljske...a dvije su made in Germany a dvije made in Poland ...ovo navodim jer ih nije bilo u centrali i rok isporuke nije bio uvjetovan lokacijom rezervnog dijela. Standardna praksa barem servisa s kojima sam ja surađivao je isključivo naglašavala da je rok isporuke rezervnog dijela 7-9 dana...a možda i ranije...nikad barem koliko ja znam nije bilo uvjetovano količinom-brojem rezevnih djelova ili skupljanjem veče količine pa da se onda sve to naruči odjednom. Osobno me to nikad nije zanimalo, ono što me zanima, ako je naručeno da se rokovi poštuju. I mogu reč sa 95% sigurnosti to je štimalo tu i tamo koji izuzetak ali uglavnom OK. Mogu samo zaključit da samo nemarnost i aljkavost osoblja unutar dotičnih auto kuča je razlog kašnjenja ili uopče ne DOLAZAK rezrvnog djela. Evo pratit čemo zajedno... Naručena su 2 (volvo)releja za svijetla, želim samo oriđiđi djelove i zato sam ih naručio...aftermarket košta 23kn i stari postoječi (dobar) je još na autu...KAD :?: stignu novi oba mjenjam....normalo vidit čemo i cijenu samog oriđiđi releja... :?:

Vrh

Naslov: Re: Prometna
PostPostano: čet svi 07, 2009 9:56 am 
..
..

Vozi: S60 1.6 DRIVe
Citat:
Problem broj dva je to da im principali u pravilu daju neki poček, pa kad ne plate na vrijeme, ovaj im obustavi isporuku. Pa kad sve to plaća osiguranje koje za svaki šeraf radi naknadni izvid štete, nije ni čudo da traje koliko traje, iako mislim da u konkretnom slučaju su prekrdašili barem za duplo.
Mislim da je Deda pogodio u srž problema.
Ja sam 3 mjeseca dok sam čekao na popravak uredno plaćao leasing, osiguranje, koristio
zamjensko vozilo.. Samo problemi i troškovi zbog toga.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 47 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: