Citat:
Hvala, Vili, no ja bi to radije ostavio da mi to netko obavi i da mu ja platim tu uslugu. Ne znam apsolutno nista o cijelom procesu, pa da se ne bi 3x vracao u Ljubljanu, placao nesto sto ne trebam ili gubio zivce na jos 10ak polja... No, kad se sve zbroji i oduzme, ispada da usljiva drzava oce veci iznos nego sto bi platio auto. Osnovica je navodno izmedju 52 i 55k kn, sto ce rec da su troskovi uvoza barem 4000e. Dodaj na to troskove zoll tablica, prijevoza, speditera, bla bla... Ispada da se isplati uvozit samo poklonjeni auto.
Nije baš tak, ali blizu si. Možda čovjek u podsvjesti misli da je bolje prošao jer je auto iz vana bolje održavan, vožen bo boljim cestama, drugačije kvalitete nego auti kaj dolaze kod nas u balkan salone. Konkretno kad sam ja gledao XC-e, vani su (njemačka, austrija, belgija) skuplji ista godišta nego u RH, da sam primjerice kupio u D xc70d5OR došao bi me ovdje skoro 10 000 eur više nego kaj je mene došao, e sad, u Italiji su općenito volvovi jeftini, i velika masa koja je kod nas po salonima su uvoz pogodi od kuda.
Vili je to radio (uvoz) pa zna kak ide, i moj kum stalno uvozi neke kamione i kombije i sl. sa Klarićem iz Sesveta/Soblinca i njima je to sve mačji kašalj kad znaju što gdje i kako. Ovako kao pojedincu vjerujem da zvuči sve komplicirano, pa bih se i ja stoga odlučio na verziju da nekome platim uslugu uvoza sa svim papirima do registracije i da je auto pred zgradom. Sretno.
Anyway kak i Tcode veli, 850R rules ...