prije ću se okrenut za npr volvom s60R ili turbo benzincem nego za nekom curom da je ne znam kakva
iza ugla ima ista takva
[Zato je i Volvo malo eksperimentirao,a rezultat su razni modeli sa slovom R u nazivu.Iako su rijetki,izazivaju pozornost.Na zadovoljstvo moje malenkosti i rijetkih istomišljenika /quote]
Potpuno se slažem s tobom, no ajmo ovako i imajmo jednu vrlo bitnu stvar na umu, a to je, ne znam koliko si upoznat time kao vlasnik s60R-a
-kako dugo se auto taj proizvodio i zbog čeka je ugasnuta proizvodnja istog ?
-(zašto je isti stajao na prakingu Baotića više od god dana recimo, a za novce koje si dao za njega nemoš kupiti pošteniji s60d5 185 ps)
-koje su boljke toga auta, konkretno i zašto taj auto nikada nije finiširan kao gotov proizvod za ocijenom odličan ?
Ovo pišem čisto informativno, bez ikakvih uvreda ili nešto takvoga prema tebi i dotičnom vozilu. Smeta me, iako je sad dobrih polovica postova ovdje debeli off, zašto se vozila sa oznakom R dižu u nebesa kad to nisu ...izuzev po mojem skromnom mišljenju ( a i činjenica je ta da su jako cjenjeni, izdržljivi, odlična tunning podloga) t5r 2,3 l (ili 850R). Po čemu je toliko s60R hvale vrijedan auto, ako je po rječima (šteta što nisam spremio text) čelinh ljudi u volvu nakon višegodišnjeg razvoja nazvan propalim projektom. Mislim, ruku na srce, s60t5 ima 250 ps serijala, s60r ima 50 ks +, aktivni ovjes, drugačiji kuplung, jače kočnice, drugačije felge, set R spojlera, prošivena sjedala, R ambleme ...čime je taj auto toliko zaslužio da je takva pojava.
Da, i meni je isti jako lijep i volio bih ga nekada imati, čisto da ga ''imam'' neko vrijeme, dok ga se ne zadovoljim. No svaki auto koji kupujem kupujem radi sebe, a ne zbog toga da gdje god dodjem da eh...nije to obični s60, to je R ...ma 85% nas balkanaca zna da je to volvo...a kakav je koga boli tuki, nije to vw ili audi ili bmw ili mb da znaju odmah svu paletu motorizacije i razine opreme.
A ako si vozio kako navodiš par bmw-a prije volva, onda vjerujem da znaš kako 535 d/a6/a4 3,0 tdi se nemre posramiti kraj S 60R , to ne govorim radi cijene, već radi turbo/biturbo dizel vs TB.
Tvoj auto je lijep i nadam se da če te jako jako dugo dobro služiti, i da češ biti jako zadovoljan njime, a da je R nešto posebno ... hm ...