Bilo je to prije 5 godina, kupio sam hondu accord, auto je bio star tada 2 godine, posto je bio iz uvoza a ja sam tu bio 1. vlasnik htio sam ga odvesti u ovlasteni servis da mi naprave servis i kompletnu dijagnostiku auta, dakle da cim vise saznam o autu. Uredno me primili ujutro, rekli mi kako je lijep auto , ocuvan , ko da je novi, bla, bla..rekli su mi da ce pregledati auto a mene poslali na kavu u njihov kafic ili da secem po salonu i razgledavam, radi se o molydonu, za one koji se sjecaju tada tamo nije bila mazda nego honda.
Na prijemu su me trazili broj mobitela, da ce me nazvati kada auto bude gotov, imam 2 broja i ostavio sam im oba.
Otisao sam na kavu 1. a onda u molydon ducan malo razgledati, pa opet na kavu i zazvoni mi mob. nakon nepunih sat vremena. Auto je bio gotov...
Dodjem na blagajnu(prijem) da platim ocekujuci neku normalnu cifru ovaj meni da racun od 4800 kuna i odma pocinje nabrajati kaj su radili na autu, servis, kompletna dijagnostika di je ustanovljeno da su disk plocice lose i zamijenili ih...ok, stima sve...ali mi veli lik da su me zvali ali da me nisu mogli dobiti da me pitaju da mijenjaju disk plocice ili ne jer su jako skupe i jos kao veli posto sam 1. puta kod njih da je dijagnostika besplatna. Doslo mi je da opalim lika posred bulje, dao sam im 5000 kuna, rekao da je tih 200 kuna za dijagnostiku, da necu da zbog mene firma im propade i otisao ljut ko pas.
Sta sam mogao? Reci da skidaju dijelove dolje opet? Mislim da rijetko tko stavlja original kocnice na svoj auto, istina, mora se priznati da skoro duplo bolje koce i duze traju ali opet cjenovno gledajuci odrzavanje auta godisnje bi me doslo oko 50000 kuna kad bi isao u ovlasteni...
|