Citat:
Da ne otvaram novu temu budem stavio ovdje, znaći prodajem HID H7 4300k nekorišteni su, set je naručio jedan član ovog foruma ali već 6 mjeseci se nije udostojio da ga preuzme i plati. Stoga se set prodaje cijena je 300 kuna.
Pozdrav.
1. .Ja sam taj koji je naručio!Ne sramim se ja ničeg i nikog.
2.
Nemoj lagat i širit neistine o vremenu kada sam ih naručio,a kada si ti ih tek dobio i kada sam se uspio javit.Od dana kad sam ti se pri put javil sa upitom za njih pa do danas nije još prošlo 6 mjeseci,a stime što sam te čeko mjesec dana da ti dojdu ksenoni,a reko si da će bit za najviše dva tjedna.Pa nisam bio dosadan i pljuvao po tebi javno na forumu da si reko jedno a da je nakraju drugo.Razlozi zašto ksenoni nisu stigli do tebe na vrijeme,nisu bitni i ne tiče me se,bio sam strpljiv i nimalo dosadan.
3.Vide svi forumaši da me nema na forumu.Totalno sam bez vremena,nisam imo vremena pošteno provest sa obitelji,a kamoli kaj drugo.
4.Javio sam ti se svako malo preko PM-a da ne misliš da sam te zajebo.
Mogo si mi samo poslat PM ili mail ili poruku na mobitel,svi moji podaci na profilu su javni tak da nemre niko reć da me nemre kontaktirat.
S štovanjem!