Gledao sam taj auto jednom prilikom, ja i Rozica smo bili u prolazu pa smo se stali upoznat...

Nije u naj boljem stanju, nesto unutrašnjosti bi trebalo staviti u red i prefarbati siceve sa Volvo bojom. Prednji i zadnji branik ne stoje bas dobro, mozda su nestrucno stavljeni, e i straznji branik je malo nagnjecen, vjerojatno je nasjeo na čunj. Ali auto kao takav je super podloga. Da bas hocu kupiti takav auto i da mi je taj jedini izbor, ponudio bi 11k casha. Nemojmo zaboraviti da je tu ipak haldex 3. generacije, brži CAN bus i ljepša unutrašnjost.
Vjerojatno ima ulaganja, ali o tome bi mogli nakon sto Zlaya napise stogod o tom autu.
Sto se tiče samog motora, vrlo je tesko izvući 400hp iz stock Rosie motora. Stock injektori su 468cc i pri lambda 0.7 možeš izvući 328hp. Lambda 0.8 je 374hp i lambda 0.85 je 398hp. Ja nebi preko lambda 0.8.
Nadalje, gledajući taj auto, primjetio sam da ima stock IC, sto znaci da je IAT prilicno visoko visoko i da taj motor vrlo lijepo knoka u vrućim ljetnim danima. A sudeći na rožičine diječje bolesti, to zove posavijane klipnjace ili blok koji mjesa ulje i vodu.
Drugim riječima, nema šanse!