Citat:
Citat:
I bolje! Cemu da se zamaras sa tim, kad bolje da razmisljas o dobrobiti volvo zajednice

U dobroj sam fizičkoj kondiciji, ak želiš mogu ti zorno dokazati, pa me to razmišljanje ne umara. Al, hvala na brizi. Čini mi se da da ja i velika većina onih koji postaju u ovoj temi razmišljaju i rade na dobrobiti Volvo zajednice, tebe smatramo dijelom nje, ali se na žalost taj jedan dio nje ne da "krstiti". Ispravi me ako griješim, ali nekako mi se čini da je tebi puno važnije od kvalitetne gume imati 18" felge na koje bum stavil što je moguće jeftiniju gumu. Sad jel nemaš ili ne daš više para za bolju gumu je tvoja stvar. Iskreno mislim da je to loše što se sigurnosti tiće. Kad bi tako ja razmišljao i radio osjećao bi se kao "jeftina" osoba. Imam veliki i brzi auto a štedim na gumama.
Hvala na kategorizaciji, skupi covjece. Mene prvenstveno zanima racionalnost, imam veliki i potencijalno brzi auto (ne vidim zasto bi snaga trebala asocirat na brzinu), ali to ne znaci da moram utuc svu lovu u njega. Ako vidim da su ove gume toliko lose, prodat cu ih (vrlo vjerojatno po nabavnoj cijeni) i uzet bolje. Ako se pokazu ok, ustedio sam parsto eura koje cu utrosit u meni nesto bitnije od auta. Ponovno se vracam na michelinke, od tih guma vise ne vjerujem testovima po casopisima. Dakle, dok ne probam - ne znam. Inace, vrlo rado cu ustupit auto na probu, ako nekog zanima kakve tajvanci gume rade. Pa neka svatko prosudi, a ne da temelji misljenje na procitanom.
Btw, prije nego sam uzeo gume, procitao sam podosta o njima po forumima. Zanimljivo da su ih ispljuvali ljudi koji ih nikad nisu probali, a solidnima ocijenili oni koji su ih imali. Samo da napomenem, neke od tih ljudi znam i cijenim njihovo misljenje jer su i vise nego objektivni. Da mi je prvenstveno na umu bila cijena, uzeo bi kineske gume i ustedio jos primjetno. Ovo ce MOZDA biti solidan izbor za sve koji ne moraju bit prvi na semaforu, a cijena je i vise nego fer. A to je i smisao ove teme.