Hm, tu mi nešto jako smrdi.
Jeli tko od vas imao trkaći slik na cestovnom autu sa ravnim trapom? Na normalnom cestovnom autu, Tomo!

Nije baš da sam imao trkače gume, ali Toyo proxxies r888 i nje baš izvan granica trkače gume. Štoviše, vrlo česta guma na trkama. I moram priznat da sam se sa njom vozio kao nikad u životu po cesti 15 000 kilometara, pa po pisti grobničkoj kojih 20 krugova (prvi puta na pisti, bitno napomenuti radi stila vožnje) i onda još barem 8 tisuća na cesti.
Želim reći da se "trkače" gume ne troše brzo na autima koji se voze po cesti. Niti je asvalt dovoljno grb, niti se voziš kao na pisti, dakle usporedba koju si Vjerane naveo je napisana od nekog tko je vjerojatno vozio na dvije vrste guma; nove i stare.
PZerro nero nije za svaki auto. Dobro kod te gume je što ipak imaš feeling što će se desiti. Velika mana je što ima tendenciju gubljenja gripa nakon relativno male potrošenosti, no nemojmo o tome sada.
Mislim da bi bilo pametno da se odeš provozati na cestu po kojoj se voliš vozit i da vidiš kako guma radi kada ju malo preeforsiraš. Opasna guma je ona koja ti neda do znanja da ćeš izgubiti grip.
Probaj na suhom i mokrom.
Eto, nebi htjeo da ispadne svadja ali tvoj auto ima konja, pa treba misliti i kako radi guma pri kočenju...
Eto grim, čuvaj se i obavještavaj nas.
PS jesi dobio kacigu i trkače odjelo sa gumama?