pa dobro vidim da se meni ne vjeruje koji sam imao trku protiv stock GSi-ja i vidio iz prve ruke kako auto ide, traže se po netu tko zna kakva vremena bez Pokrića samo da se dokaže da sam ja valjda "lažov i seronja" i da nisam u pravu, budem citirao kolegu sa myhraweba koji ima spomenuti auto i vozi na SR-u na običnoj i Negumiranoj stazi.:
CP
Moj Kadett Serijala GSI 5 ora vrata,(16v)XE bez filtera zraka,serijala kadett gsi sjedalo,auspuh komplet bez katalizatora,olakšan kontam da je oko 900 kg.Najbolje vrijeme 14,5 odveženo na treningu.Ja se vozio na 195 50 15 Donlop zimkuljama.(izvađeni sicevi i armatura po mojoj procjeni možda 50kg)
Kadett GSI od Lege_os 1,3 u originalu 3 je vrata.Ubačen je 16v,školjka sjedalo,powercap,race tank za gorivo,nema zadnjeg lonca nego samo srednji sa cijevi prema dolje,olakšan koliko ide...cca 800 kg .Najbolje vrijeme odveženo 13,8 .Vozio se na 195 50 15 Yokohama Advan Slickovima ............
nakon što je dečko ogulio kadetta skroz,znači izvadio sve što netreba i stavio lexan umjesto bočnih šajbi,ogulio izolaciju te stavio slickove vozio je nešto brže
a evo i cp:
Najbolje vrijeme auta danas 14,2 sa vremenom reakcije 0,720(vrijeme auta 13.980)
Zahebava me sada sa slikovima ako spalim na startu onda mi kliže lamela...Ako ne spalim dobro gumu šlajfaju u prvoj skroz..U par navrata mi ispao iz 3-će brzine ali manje više sve ok .
eto poštovane moje kolege sa VKH foruma,hvala vam što me već 5 godina trpite na ovome forumu.
imao sam već nekoliko žešćih rasprava na ovome forumu te zato i manje pišem.(čitaj šutim i kenjam)
ne želim se više dovest u takvu situaciju i pun mi je qurac trakavice ovdje pa iz tog razloga dajem sam sebi trajni Ban i obećavam da više Slova neću napisati na ovome forumu.
hvala svima i ljep pozdrav želi vam gonzo.
over and out

MOJ AUTO JE ALKOHOLIČAR!!