Sada je: sub lip 21, 2025 6:58 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 169 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 8 9 10 11 12 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 12:37 pm 
..
..

Lich lijepo si to sliko al totalno glupo da si to sad išao opet stavljat. Bilo je bedasto i prvi puta po noći po kiši sa ljetnim gumama na mokroj cesti baš super slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 12:58 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
Ovdje je raprava bila sasvim OK, imali si smo sa jedne strane one koji zastupaju postivanje zakona(recimo joja) i s druge strane one koji su malo Brandonovski(mislim na Marlon Branda u mladim danima) nastrojeni(recimo tcode, zlaya=ne u losem smislu!!!). I to je sasvim OK, ali nije OK uzimati primjere(iz inozemstva) i vaditi ih iz konteksta kako se svakom svidi(na kraju to je Balkanski stil debate!) samo zato da se dokaze ono sto nije u stanju dokazat normalnim debatiranjem. Ovo je neki osnov kvalitetne debate i glupo mi je da moram odraslim osobama to spominjat.

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 12:58 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
Lich lijepo si to sliko al totalno glupo da si to sad išao opet stavljat. Bilo je bedasto i prvi puta po noći po kiši sa ljetnim gumama na mokroj cesti baš super slika
nemoj mi ga, ja sam siguran da je to bilo na pisti pod udbinom i da je slikala neka sa suvozačkog sica koja liči ovoj redizajniranoj maski od xc-a ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 1:01 pm 
..
..

Nekužiš ruka pogledaj post na kojemu je prvi put stavio ovu sliku pa če ti bit sve jasno

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 1:03 pm 
Veteran
Veteran

e oću ja sad ić kopat i tražit, ja sam preljen za to. Daj link da vidim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 1:06 pm 
..
..

viewtopic.php?t=794&postdays=0&postorder=asc&start=15

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 1:10 pm 
Veteran
Veteran

Ma laže, htio je ispast frajer, to je bilo pod udbinom na pisti 100%

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 7:47 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Pa ic okej je kad znaš koliko ti auto može ići, a da bi to znao - moraš probati :wink: . To što sam, npr. vozio svoj auto 200 i kusur, ne mora značiti da se uvijek tako vozim. :D Također, ne smatram istim vozit se 300 kmh u autu sa gumama od par tisuća novaca, diskovima veličine jumbo pizze, zaljepljenim za patos, elektronike ko na enterprajzu, jastucima, kavezima, hidraulično-zračno cinculatorsko muzbulkatorskim kur... palcima i nekom starom kramom, trulom sa svih strana, na plastičnim ćelestonkama različitih dimenzija i bez amortizera 100 na staroj karlovačkoj ili bilo gdje drugdje.
Zabrazdili ste ga do jaja :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet pro 13, 2007 9:04 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
Citat:
Pa ic okej je kad znaš koliko ti auto može ići, a da bi to znao - moraš probati :wink: . To što sam, npr. vozio svoj auto 200 i kusur, ne mora značiti da se uvijek tako vozim. :D Također, ne smatram istim vozit se 300 kmh u autu sa gumama od par tisuća novaca, diskovima veličine jumbo pizze, zaljepljenim za patos, elektronike ko na enterprajzu, jastucima, kavezima, hidraulično-zračno cinculatorsko muzbulkatorskim kur... palcima i nekom starom kramom, trulom sa svih strana, na plastičnim ćelestonkama različitih dimenzija i bez amortizera 100 na staroj karlovačkoj ili bilo gdje drugdje.
Zabrazdili ste ga do jaja :wink:
U potpunosti se slazem....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 12:52 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Bit mog povlačenja iz rasprave je u tome da od sadašnjih preko 200 članova foruma diskutira vrlo mali uzorak od desetak ljudi, a to je bez veze i to nije dovoljno da se nekaj tu pametno zaključi. Očito ljude to ne zanima, a ovak se prepucavati možemo unedogled.
Ima nas koji promatramo iz prikrajka i cekamo da se nesto izrodi iz svega. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 12:53 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
Sad sam SVE prečital v pol vure i morem vam reči isto kaj vam je već neko rekel (ne znam više ko): Pa kaj vam je?!?

Neke stvari je bolje ne povedati.

@grim
Kolko god si ti imal dobre namjere, moje je mišljenje da si malo prenaglil sa ovom temom. Da si malo prevrtil kak bi to moglo biti videl bi da se nikaj ne bu promjenilo u ponašanju nas kao vozača, samo se budeju pojedinci posvadili a to nije dobro za VKH - s koje god strane glediš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 1:01 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
[quote="lichan"][/quote]
Ova je bolja. :shock: 8)
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 8:30 am 
Veteran
Veteran

2Branimir
Pa kolika bi ti bila prosječna potrošnja pri dopuštenih 130km/h :shock: :?: da se makneš s onu stranu zakona bi bankrotiral.
Kaj je to 80 u rikverc :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 9:29 am 
..
..

Lijep prosjek na šta ti voziš

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 10:29 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Sad sam SVE prečital v pol vure i morem vam reči isto kaj vam je već neko rekel (ne znam više ko): Pa kaj vam je?!?

Neke stvari je bolje ne povedati.

@grim
Kolko god si ti imal dobre namjere, moje je mišljenje da si malo prenaglil sa ovom temom. Da si malo prevrtil kak bi to moglo biti videl bi da se nikaj ne bu promjenilo u ponašanju nas kao vozača, samo se budeju pojedinci posvadili a to nije dobro za VKH - s koje god strane glediš.
Ja bi opet stao na Vjeranovu stranu. Tokom vremena stekao sam dojam da su većina članova ovog foruma i vlasnika volva izvan foruma odgovorni i zreli ljudi, te da je sam forum u tom duhu, kao i klub, kao i proizvodi koje izbacuje volvo. Jel pretjerano onda očekivati od ljudi da se tako i ponašaju, barem na ovom forumu?
Mene osobno ovdje ne zanimaju ni najmanje krajnje brzine nečijeg auta niti ubrzanje, niti slike instrument table, niti koliko neko može pišati u daljinu za vrijeme bure, za to ima foruma na netu bez obzira na marke automobila.
Tu me isključivo zanima neka suradnja i međusobna razmjena iskustava vezana uz Volvo kao takav.
Ukoliko sam ja tu ili crna ovca ili u manjini, a većinu interesiraju sekunde i km/h i podržavaju rasprave o stizanju iz zagreba do rijeke starom cestom za 2 sata onda ću svojevoljno izbrisati članstvo na ovom forumu i u klubu jer me to apsolutno ne zanima, kao što me ne zanima niti koalicija koja će vladati naredne 4 godine.
Ono što mene zanima najviše vezano uz naša vozila je trenutno nekakva specijalizirana trgovina sa dobrim zamjenskim djelovima za naše aute po nekim dobrim cjenama negdje tu na brdovitom balkanu.
Eto, ja sam se očitovao i ne želim više polemizirati oko gore rečenog, izuzetak je ova zadnja rečenica.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 169 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 8 9 10 11 12 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: