Citat:
Citat:
e sad sam malo razočaran mada svjestan da ne bi trebao biti, al kad god se spominje nekakav talijanski dizel motor odmah mi je napameti grand cheroki kojeg sam imao (98.god.) i prateći problemi vezani uz motor. ujutro po palenju sam znao kolika je temperatura (odnosno po ne palenju ako je riječ o +5 na niže

)
Hm... i ja sam cuo samo loše stavri o tom 2,5 td, al mi smo imali najprije 4,0 bezinera, pa smo ga prodali pa je stari još '99 kupio taj 2,5 td sa tada 160 000 km, i vozio ga (čitaj imao ga i stajao na dvorištu) sve do prije cca 4 mj dok je kupio Navaru, ali taj auto dok je bio kod nas nikad nije bio problem s motorom, u stavri stari je mjenjao neke ležaje razvoda jer se to več navodno dosta čulo, ali je uvjek palio, išao je OK, jedino je bio užasnio bučan i nije nikuda išao - nije imao snage, ali za penzionersku vožnju i malo gušta po snijegu je bio dostatan. No predpostavljam da taj VM motor nije opet bio toliko loš koliko onaj 2,1 td renolov ...
ma taj motor ako je dobar može potrajati ako se ne forsira, a pola godine autoputa i neke vožnje od oko 130-150 km/h ga zakolje za nepovjerovat i onda dođe jesen i neće palit i onda ide ne jeftina generalka i nagodinu ista priča(prodaš ga za cijenu dobrog cllija istog godišta)
meni se krvi napio majku mu
a onaj stari renolov motor si mogao bar za znatno manje novaca dovesti ured, ali istina je da vm ne ide nikako a ovaj još slabije!!!