evo da se pohvalim, iako mislim da nisam jedini...

al vozil sam u dva najbolja volvača....

8)
nisam mogu slikati da dokažem... jer je čovjek izvan sebe dok to doživi....
bilo je to pred nekih 2 tjedana... sjeo sam u zlayinu raketu i odveo me zlaya na mjesec.... auto ide da je to ne za vjerovat... svak čast.. i našem zlayi na vožniji... ipak treba znat i vozit ko zlaya....

taj moment, ta brzina.... mrak.. 8)

došao sam van s auta a ruke mi se tresu...

king of the roat... PS; zlaya ne pitaj me kak mi je bilo poslje na koncertu....
e a jučer... sjeo u tcodov spejs šatel.... mislio si ono pa sigurno ide auto dobro tak negde ko zlayin... možda malo bolje

al dok sam vidio da taj auto počne kopat asvalta na 140 i više... sve mi je bilo jasno ko dan o čemu se radi i gdje sam

ono voziš se 120-160 i tomek ga stisne po gasu, a auto poludi, POLUDI.... ja moram dvije brzine na svom staviti niže da bi se moj magarac genul nekam.... a ovo...nebreš vjerovati... sam gas i auto počnu kotači na toj brzini proklizavat... volan treba držat jer bi na krovu bil dok ubrzava...normalno i svaka čast tomeku... treba znat odvozit tako... jer se nije za šalit pri ovakvim brzinama.... najljepše mi je bilo vidjeti moje kolege... veli moj kolega igor ; mislio sam da bude auto išal ono sigurno jako... al to nisam ni u ludilo pomislil šta ću doživjeti...

kaže; sad još moram s padobranom skočiti i dosta mi je adrenalina za cijeli život... a te face kad su van s auta došli.... mogu si i mene zamislit...
tolko puta nisam u životu reko "isusek" u tak kratkom vremenu...
..nažalost gonzin nisam prodal jer je več otišal....
evo za kraj bi htio pohvaliti naš VRT za trud koji je uložen u te s40tke.... SVAKA ČAST DEČKI....kolko neprespavanih noči, koliko vremena uloženo u auto, koliko novaca i pažnje tim autima.... u svakom slučaju TRUD SE ISPLATIO

nastavite dalje tako...
hvala vrt-u na pomoči oko svega...

i na vožnji....