prestal sam hodati na tekme od cibone baš zato jer nije bilo publike i tih bedastoča,sam su svi dolazili kritizirati cibonu tak da ono...pošižil sam i reko netrebam ić tamo da se naslušam tih gluposti.....al sad mi je jakoooooo drago zbog cibosa!! opet budem postal članom jer su dobri i odlično je pogledati tekmu u Draženovom domu....
"Draženov dom je sinoć uz pune tribine i odličnu Cibonu izgledao fenomenalno..." to mi se dopada,tako treba,smami su vratili košarku u hrvatsku,samo naprijed!!
e dugi,a dinamo je priča za sebe,ja neznam kakvi su ti ljudi koji su očekivali ili znali da bu dinamo dobil tottenham...ajme,uz svako poštovanje i neznam kaj to je bilo nemoguće...jer ipak tottenham je "vraćena" klasa za sebe...
dok se igralo protiv arsenala,hsv-a pa i domžala bil sam na terenu 8) mislim na sjeveru,kad kod idem na tekmu ( a idem često ) odlazim na sjever...dobri su dečki,naravno da je bilo odlično navijanje jer "onih" nije bilo,onih koji rade sranja i opće ih zaboli šta i kako je dinamo odigral tekmu....tu europu toliko čekamo kao da nam je život a nebumo imali koristi od toga,mislim na nas obične smrtnike...al hebiga,nema ljepšeg da si pogledamo tekmu dinamo:milan nego da gledamo svake godine do ajaxa ili domžala....dosadi i ubija....protiv spartaka svi izać na stadion!!!ajmo izdvojit te sitne novce za kartu i bi će lijepo za vidjeti dok ima više ljudi na stadionu....
p.s.ona stara zagorska....hoj di name,nebuš prvi