FCP Groton LLC
50 School House Road
Old Saybrook CT 06475
Fax 860-388-9006
Outside US 860-388-9001
Evo samo da iskoristim priliku da pohvalim dotičnu firmu, što da me netko pitao pred 2-3 tj. nikako nebi. naime, kod njih sam naručio LED bočnu pozijicju za xc 70 za 90$, jer je kod nas oko 780 kn i treba ju isto naručiti. Kako sam ju ja fino preko PPall računa platio 90$ sa shippom, nije mi stigla jedno mjesec dana i ja doma dobivam na svoju adresu neki CLUTC FAN za BMW za nekog tipa u Podravskim Sesvetama iz iste firme ali na moju adresu, no moja je adresa na paketu i ja niš ne kužim, srećom na pektu broj moba od tog čovjeka, fino ga nazovem, objasnim mu kaj je, čovjek skuži, plati mi na račun koliko sam ja platio na pošti i šaljem mu HP exom paket i šaljem upit na info FCP Groton i direktno mail Mike-u Riveri da koji se curac dogadja, koji mi objašnjava da se moja narudžba zagubila i da je ovo krivo poslano no zahvaljiva mi kaj sam to vrlo korektno rješio sa tim čovjekom , te da se ispričava i da mi šalje hitno LED-cu još taj dan.
I sad rasplet, jučer dobivam led-cu, u paketu uredno zapakiranu, ali danas opet dobivam još jednu GRATIS u novom paketu, dakle poslao mi je 2 ledice u 2 paketa za 90$, dakle jednu uredno plačenu, a drugu free of charge jer sam kao čekao i rješio nesporazum oko krivog paketa, pa je to kao za protuuslugu.
Svaka čast.