Citat:
Pa recimo da sam taj, nekaj malo se vozikam na biciklu. Prošlu sezonu sam završio naprasno s izčašenim desnim ramenom početkom rujna, a tada je Polar okazivao 7500 km od početka ožujka. Da nije bilo tog nemilog događaja dogurao bi i do 10000 km. Nema veze dolazi druga sezona

Imam i poneki bicikl, malo više o tome
ovdje s time da u tijeku slaganje dijelova na novoakviziranu ramu BMC-a racemachine MR01:

Ooo pa lijepo kolega dgovorcin, dobro si ti "zaglibio" u biciklističke vode.
Ja to nebi nazvao kako ti kažeš "malo se vozim"!? Bicikli i godišnje pređena kilometraža su hvale vrijedni, iz spomenutog se vidi da si strastven ljubitelj spomenutog!
Pretpostavljam da si u nekom klubu, te da redovito voziš, treniraš i natječeš se. Zanima me koje asfaltne rute voziš u vrijeme treninga?
Ja sam nakon x godina voženja svakakvih MTB modela kupio iz čiste znatiželje prvog cestovnjaka. Kako zbog neimanja iskustva vožnje, sjedenja i filinga na takvome biciklu, tako zbog pristupačne cijene, odluka je pala na novi KHS Flite 300 grupa Sora.
Ubrzo nakon kupnje istoga shvatio sam da mi se sviđa ta promjena (MTB vs Road Bike), te sam nakon dva mjeseca KHS zamijenio novim Trek Alpha 1.5 Full Tiagra.
Trenutno okupiran obavezama kako zbog posla, tako i zbog klinaca, nemam vremena za vožnju koliko bi htio, Trek u potpunosti zadovoljava moje potrebe.
Evo i par mojih fotografija.... Do proljeća bi trebao završit staru Konu koja služi samo za vožnju šumom (sin obožava vozit prirodom), dalje bivši KHS i sadašnji Trek.
Btw. Već tražim veče štange krovnih nosača jer R ima širi krov od Honde, pa mi stari nosači više nisu u funkciji....
Citat:
vozni park je recesijski giant, a kad je toplo vrijeme, onda redovno rute svaki tjedan, barem jednom po minimalno 40km u komadu. ne volim ove male rutice po 5km kad se ni ne oznojis

svakak sezonski ide jedan izlet do trakoscana. a to je od zeline 147km u jednom danu...

posle toga mrtav par dana

Fina ruta od 150km. Kojim tempom voziš, tj. kojom prosječnom brzinom?
Ja ljeti ponekad znam vozit na job 50+km/dnevno nekoliko dana tjedno. Krug Jaska, Pribić, Krašić, Kostanjevac, Žumberak, Bregana, Samobor, Jaska. To je nekih 120km, od toga 75+% uspon. Kad idemo na GO, onda krug Sukošan, Zadar, Posedarje, Maslenica, Starigrad, Zrmanja...