Bok svima,
tražim malu pomoć, savjet ili štogod
Žena i ja smo odlučili da bi u narednih 10-20 dana otišli na 2-3-4 dana malo u hladnije krajeve sa klincem na sanjkanje...pa sad gledamo po njuškalu ima raznih ponuda apartmana i svega, a reko ajde da pitam ovdje za savjet ili info iz prve ruke ima li tko koga za preporučiti, uputiti na nekoga, savjetovati gdje je dobro i tako.
Uglavnom, onako mi bi trebali neki mali apartmanćić 1-sobni ili ne znam 1,5 sobni ili tak nekaj, neku kućicu ili sl u šumi sa grijanjem il ida si sami ložimo, dakle onak osobni mir ali nam je bitno sanjkalište da je u blizini a ne da moram svaki dan voziti tipa 20-30 km do sanjkališta, jer klinac još spava popodne pa je bitno da je sanjkalište blizu jer bi išli ujutro i popodne sanjkati. SKI staza nije uvjet, ali je recimo poželjna jer kad bi supruga ostala s klincem spavati popdne da ja iskoristim cca 2 h za skijanje, no nije nikakav uvjet, uvjet je jedino sanjkalište i naravno da je dućan u blizini. Pa smo vidli te reportaže za Fužine, Platak, Mrkopalj, B. Razdolje . Delnice ... pa eto ako ima tko kakvih iskustava sa sličnog takvog kratkog odmora slobodno nek se raspiše.
http://www.njuskalo.hr/privatni-smjesta ... las-841531" onclick="window.open(this.href);return false;
Bela