Nadam se da nije klipnjaca,mada zar moze ona tako lako otic na seijskom motoru,to bi osjetilo na performansama ?
Ja nemam iskustva,ali ovaj kolega vise od 10 godina se bavi tuningom,on vec ima,spominjao sam da ke slozio calibru 2,7biturbo rwd, golfa 2 900ks... oko volva nema iskustva,pa mi rece ako je varijabilna onda on nece dirati bez alata
al cekaj,nisam skontao, klipnjace relativno nmal trosak jer su vani, a treba presloziti motor ?

mada mi je on i govorio uraditi ce mi generalku meni ko meni budzasto, 100-150€ da mi promjeni karike i to, to prvi put kad mi je kuckalo, isto tako auto mi dimi na prvom paljenju plav dim,kasnije ne dimi, a prije nekih 2 god je rađena glava,ventili,gumice i ostalo, da li je i meme plin mogao nagristi gumice pa da vec odu ? inace ovaj majstor sto mi je prije radio auto ( i vi ste mi savjetovali danađem drugog,iako radi u ovlastenom) je cistio separator uljnih para,i tada je skidao usisnu i kaze da su ventili kao novi,da je naprijed sve cisto,da su gumice dobre i to... a rađena je isto prije te 2 god i reparacija turba, kako mi je sadasnji taj majstor sto sad radi stavljao gewinde i to rijesio mi je isto westgate,on je zvonio,klapao,auto do tada vukao sa 3.5rpm,on ga samo dotegao,auto sad vuce sa 2rpm,a posao od par minuta dok mi je taj prijasnji majstor iz ovlastenog govorio da moram raditi reparaciju turba,neznam vise sto da radim,izludi me auto tim glupostima, mada meni ko meni ovaj lik jedan sto dri volvo otpad daje motor sa pređenih 120-130k za oko 500€