ma kupi na ebayu i ne sekiraj,ja sam ih ugradio na desetine,nikada mi se nitko nije zalio,imam ih na svakom svom autu, ovdje na stranici ima nesto,samo nikako da updateujem
https://www.facebook.com/sm.senzori" onclick="window.open(this.href);return false;
ja osobno dajem garanciju 2 god na ugradnju jer nikada nisam imao problema,primjer u rođaka,audi a6, u Mostaru prije 3 godine pao strasan snijeg, zabrana prometovanja bla bla i rođaku auto bilo 2 tjedna preko krova zatrpano snijegom,tada se u nas u gradu hodalo po krovoima auta jer se nisu vidila ispod snijega koliki je bio,upali auto kasnije, ubaci u rikverc senzori se upale i isto kao da crknu samo se ugasi,umjesto zvuka "PI !" cuje se "PIuuuuuuu..." tj. utihnu,kontamo crkli gotovo nema sta jer je gepekt plivao u vodi,a modul stavili dole u nisko,znaci to je plivalo, tek nakon par dana dođemo do mene, rekoh da zamjenim modul,ja otvorim onaj izađe voda iz njega kako je ostalo unutra,ja ga bezze prosušim i hajd spojim kad radi, i evo dan danas rade bez problema,a kostaju 15$ ! tako da nemoj da te itko lampa da kupujes skupe senzore,ovi obavljaju extra dobro svoju funkciju