Citat:
Ja sam prije 5 mjeseci kupio C30 1.6 (kompromis mene i supruge) i iako je auto stvarno vrlo dobar, već ga razmišljam zamijenit za Japanca ponovno. Prije sam vozio Mazdu MX-5 NB i prijelaz mi je jako teško pao, najradije bih kupio MX-5 NC i doviđenja. S obzirom da ti nekada zatreba i koje sjedalo više, uzeo bih Hondu Civic, Subaru Impreza, Toyotu Celicu. To je recimo ono što bi mene zadovoljilo i s čim bih bio potpuno zadovoljan. Pokušavam se natjerat da zavolim potpuno C30, ali za sada ne ide, bez obzira što je auto stvarno vrlo vrlo dobar i gro ljudi bi me proglasilo luđakom, ali jbg.
C30 je stvarno fin auto, zanimljiv i neobičan dizajn, odlična karoserija, lim i lak, odličan Hifi sustav, lijepo leži u zavojima itd. Nažalost, ne osjećam onaj gušt kao kada sam vozio Japanca, malo mi je dosadnjikav.
Kada bih imao para na izvoz, izbor bi pao između Elfera ili japanskih legendi (Supra, NSX, Skyline GT-R, RX-7).
Logično da ti je dosadnjikav kad voziš fiestu sa 1.6 atmosfercem... Što nisi kupio T5 pa bi vidio djelomično veselje... Provozaj se sa nekim V70R/S60Rom ili starom T5/T5R/R iz serije 8xx/S70/V70 pa da vidiš ili doživiš ono što u Hondi, Mazdi pa čak ni Subaruu nikad nećeš (tu pričamo o OEM modelima a ne onim "nabuđenim"