Vidim da ste potpuno skrenuli s teme... Lakše malo ljudi, mislim da svi želite pomoći....
Ja polako napredujem kroz Vadis i učim tako da zasad nebi komentiral tko je u pravu a tko u krivu...
Evo prvog problema zbog neispravnog, tj. pokazivača goriva koji to ne radi.... Kupil sam auto i ono na rezervi, OK mislim lik nebi dao 100 kn pa ču ja da natankiram i onda natankam za 200 kn i opet na nuli, znači ne radi... dalje opet odem na pumpu i natočim do čepa puni rezervoar... I uvjeren sam da ima rezervoar od 60 litara... napravim nekih 500 km, 2-3 sata rada na mjestu i poštelavanje gasa i izmjena filtera goriva, pa si računam da imam za nekih još 200km otprilike... A kad danas ujutro zove žena i veli... "Čuješ, ovaj naš auto je krepal!!!"...
Ja reko, pa kako? Upalio i radi na mjestu dok se spremala da krene i odjednom gecrk...
Danas poslijepodne odem tam da vidim kaj je i prvo otpojim ulaz na pumpu i tamo suho ko u sahari... Ulijem malo u rezervar i anlihtam pumpu i kres upalio... Odemo na benzinsku i natočimo.... 35 litara !!!!

.... Pun do čepa!!!
Naime iz kanistra sam natočil cca9-10lit.
Koliko litara ima rezervar na mom volvu(S40 1.9TD 1998god.)??? Zar nije 60? Ušlo samo 45!?!
Možda 15 ne može dohvatiti ili ???