Sada je: čet srp 03, 2025 6:46 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub ožu 15, 2008 12:26 pm 

Citat:
Ne radi se o nikakvom tehničkom problemu nego čisto o jako lošem dizel gorivu. Naime intezivan miris pokvarenih jaja (rotten eggs) kojeg osječaš prilikom vožnje u rikverc je zaista dio OPASANIH ispušnih plinova koji je zove HYDROGEN SULPHIDE (H2S). Toliko je opasan da čak u jako malim kocetracijama možeš ostat bez osjetila njuha... :shock: a da ne nabrajam dalje koliko je opasan...Obavezno nađi kvalitetnije gorivo...OMV nije garant kvalitete :roll:
http://www.safetydirectory.com/hazardou ... _sheet.htm

Pojma nemam vise, kod nas se siri prica da je OMV najBolji, ako vjerujes mi imamo dvije u Sarajevu OMV-ove pume obadvije su malo izvan grada, dako da namjenski idem da sipam, eto(lafo eto cuvam auto:twisted:), sad sam u dilemi,dilemi...............

Vrh

PostPostano: sub ožu 15, 2008 12:39 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
A, iz starog kombi mercedesa kojeg mi frend zna voziti na ulje iz friteze, fino miriši na pomfrit :-)
Jel znaš možda kak to funkcionira s tim starim uljem? jel se tu dodaje nešto ili samo sipaj i vozi?
Znam da ga je par dana drzao u velikom kanisteru (cini mi se na suncu) da se slegne i onda mijesao 1:1 s obicnim dizelom.

Nista nije dodavao.

Napomena - radi se o mercedes motoru starom preko 20 godina. Taj valjda ide na sve :-)

Vrh

PostPostano: sri ožu 19, 2008 8:25 am 

Citat:
Kad ubacim atomobil (V40 2001 DIZEL)u rikvaerc,dolazi taj neugodan smrad, jedan mi majstor kaze katalizator a drugi, lamela.................pojma nemam , volvo servis u sarajevu je ocajan ,samo uzimju novac a nista ne znaju.............
pa bi molio ljubitelje volva da mi pomognu jer su sigurno imali takva iskustva............

Hvala i pozdrav i sarajeva
To ti je i do goriva i katalizatora! Treba provjeriti je li prohodan, pozdrav.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: