Citat:
Bio sam danas u reno servisu ali tamo nisu imali
5WK9 632 (a i kad su to utipkali u komp,reko je da taj dio opće ne postoji)
A našli su 5WK9 609 (ali vele da nije isti) i cijena je 1740 kuna
Evo ti još malo detalja koji ti eventualno mogu pomoći. Tako sam ja provjeravao svoj MAF...
Ovo je tablica s vrijednostima tvog MAF-a za motor D4192T4 i D4192T3 (iz V4DIS-a):
SIGNAL TYPE ---------------- Ignition on -------------- Engine idling --------------- Other info
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MAF sensor power supply -- U = approx. 5 V -------- -----
MAF sensor signal -- U = approx. 0.65 V ---- U = approx. 2 V ----- U increases with engine speed (RPM) and load
MAF sensor Signal ground -- U = U_low ----- -----
Intake Air Temperature -- U = approx. 2.4 V at 20 Celsius
(IAT) sensor signal
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osim senzora za količinu zraka u MAF-u se nalazi i senzor temperature zraka koji ulazi u usis. To je ovaj IAT. Taj bi se dao popraviti, jer se radi o "običnom" termistoru, ali to se ne kvari... U 99% slučajeva vjerojatno rikne užarena žica...
E, sad kad bi uspio pronaći da netko prodaje MAF koji je fizički moguće ugraditi u tvoj auto i da ima ovakve karakteristike to bi moralo raditi.
Teško je naći te specifikacije, ali probaj...