Nisam ni ja baš ljubitelj opela, čak šta više, prezirao sam ih

. Stvar je u tome da dobivam službeni auto bez ograničenja korištenja

. To je trebao biti Roomster 1.2 vulgaris

, odnosno cjenovni rang cca 92-93.000 kn. Onda smo se kolege i ja pobunili, ono, koji ku... , je.. te auto sa tri cilindra, ružan, ćelav, nemrem se na velebit popet s njim ... Onda je dišo rekao da je to limit koji će on platiti, a da si mi doplatimo ako hoćemo i BMW. Tako smo mi tražili aute da liče na nešto, i nekako smo se odlučili za te Astre, 6 mj stare, cca 10-12 tkm za 100.000 kn. Razliku od Roomstera mi doplaćujemo.
Što se Volva tiče, srce će mi puknut

(to je auto koji sam htio od kako je izašao, još turbak), ali stvarno mi se ne isplati imati takav auto da mi stoji, pa samo rega je 5000 kn

, a i stalno nešto traži.
Nije još ništa službeno, bit će sigurno tek kad uplate aute, a to bi trebalo biti za tjedan-dva.
Inače još sam bio zainteresiran za Suzuki SX4, Kia ceed i Ford Focus, ali nisam htio biti izbirljiv, kolege u našle te Astre, pa očekujemo i neki popust na 3 auta. Auto je dosta velik, oprema Enjoy, gepek ogroman, 115 ks. U usporedbi sa Roomsterom - bolid.
Razmišljao sam se i doplatiti još nekih 20 i nešto tisuća za Mitsubishi Lancer, ali rješavamo i stambeno pitanje, pa mi stvarno ne trebaju dodatni troškovi.
Suzuki ima mali gepek, Kia mi je prekrasna, ali je mala, Focus nije imao opcije malo rabljenih i tako smo se složili oko te Astre.
Ah, jebi ga, naviknut ćemo se