Sada je: pon srp 07, 2025 9:06 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto sij 13, 2009 5:13 pm 
.
.

Često se dešava da nakon zatvaranja zadnjih lijevih vrata svjetlo u kabini ostaje svijetliti, a na BC-u ispiše poruku da su ta vrata otvorena. Ponekad ne pomaže ni nekoliko puta otvoriti-zatvoriti vrata (pa ni kada jače zalupim), a onda se nakon nekoliko sekundi, iz čista mira, poruka na BC-u izgubi i svjetla u kabini ugase.
Nekad je dovoljno samo preći preko neke neravnine na putu da se poruka pojavi i svjetla upale.
Nije da mi to nešto puno smeta, ali je prilično iritirajuće kada ti se u sred vožnje po mraku odjednom upale sva svjetla u kabini.
Kada sam tek kupio ovog volva dešavalo mi se da se prednja desna vrata sama otključaju čim zaključam auto (onaj "hepek" odmah iskoči), da bi se nakon minut - dva sama zaključala iako "hepek" ostaje izvučen. Znam da je to fabrička greška na modelima do 2003 ili 2004. godine. Kod mene je taj problem nestao sam od sebe.
Ima li ovaj problem sa zadnjim lijevim vratima isti uzrok (fabrička greška) ili je potrebno samo neku sitnicu podesiti? Napominjem da auto nije udaran.

Vrh

PostPostano: čet sij 15, 2009 4:47 pm 
.
.

Citat:
Je Armine ,ali tu je još i V70 i S80.
Ma nema veze, poštujemo pravila kakva god da su. Nego, zna li mi iko išta reći o ovim vratima? Mora li se mijenjati neki dio ili je dovoljno nekakvo uštimavanje?

Vrh

PostPostano: čet sij 15, 2009 8:14 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Mikro prekidač u bravi, sad možeš probati ti popraviti ili mijenjati motorić odnosno bravu... Kako popraviti :?: Nisam pokušaval pa neznam ali ništa nije nemoguće.

Vrh

PostPostano: sub vel 07, 2009 3:04 pm 

Citat:
Često se dešava da nakon zatvaranja zadnjih lijevih vrata svjetlo u kabini ostaje svijetliti, a na BC-u ispiše poruku da su ta vrata otvorena. Ponekad ne pomaže ni nekoliko puta otvoriti-zatvoriti vrata (pa ni kada jače zalupim), a onda se nakon nekoliko sekundi, iz čista mira, poruka na BC-u izgubi i svjetla u kabini ugase.
Nekad je dovoljno samo preći preko neke neravnine na putu da se poruka pojavi i svjetla upale.
Nije da mi to nešto puno smeta, ali je prilično iritirajuće kada ti se u sred vožnje po mraku odjednom upale sva svjetla u kabini.
Kada sam tek kupio ovog volva dešavalo mi se da se prednja desna vrata sama otključaju čim zaključam auto (onaj "hepek" odmah iskoči), da bi se nakon minut - dva sama zaključala iako "hepek" ostaje izvučen. Znam da je to fabrička greška na modelima do 2003 ili 2004. godine. Kod mene je taj problem nestao sam od sebe.
Ima li ovaj problem sa zadnjim lijevim vratima isti uzrok (fabrička greška) ili je potrebno samo neku sitnicu podesiti? Napominjem da auto nije udaran.
Isto se je dešavalo i kod moje V70 2000g, problem je nestao, odkada sam bravo našpricao sa kontakt sprejem.

Isto se mi vozačka vrata sama odključavajo (onaj hepek kako je več Armin opisao odmah nakon zaključavanja opet iskoči), još nisam našao rješenje za ta problem. Dali se to uopče može popraviti ili mi preostaje samo promjena cjele brave?

Vrh

PostPostano: pon vel 09, 2009 4:06 pm 
.
.

E taj problem sa otključavanjem je kod mene sam nestao. A po kojem dijelu brave si prskao kontakt sprejom?

Vrh

PostPostano: uto vel 10, 2009 11:37 am 

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: