da se i ja nadovežem
ja sam svog za ljeto kupio, 1.9 td 70 kw, oprema je ono, ništa posebno al dovoljno (ele prednji prozori i retrovizori, abs, 4 zračna jastuka)
eh sad, za to godište pošto je novija generacija motora relna cijena je bila 4500-5000 €, ja sam našao ovog za 3500 i spustio ga na 3000, što je je, liku je bila hića, kredit i to, i primoren ga je bio prodat. no kad smo digli haubu vidjeli smo sportski filter, i aj reko nema veze, bio je i malo čudno radio u leru, al nema veze, sredit ću ga. stari koji se razumije u aute je reko ono, a jbg uzmi pa ćmo vidit, šta bude bude.
i eto, mogu vam reć da sam ja sa servisom i onda kad se počeo kvarit, ulupao oko 1500€ + imao sam i mali incident na početku + još imam sad par ulaganja koje prošle vlasnik nije obavio + vidi se da je bio razbijan (ali dobro je napravljen). i šta ću, da ga idem sad prodat ne isplati mi se jer je novo registriran, nove sve 4 gume a i tolko je uloženo u njega, a auto je sad stvarno sređen, al realno ja nemogu dobit 4000€ sad za njega.
stari je htio da uzmem volva samo za to što zna kakav je to auto jer je imao 2 u svojih 50-ak auta što su prošli kroz njegove ruke, jednom je išao u zagreb, mislim da je to bio 240, karavan, žute poštarske boje

i stao mu je negdje na sred autoputa. i neće upalit ni niš, uzeo pištolj i počeo pucat po njemu (to je bilo taman neš poslje rata

), i skuži u biti da se neka pizdarija odspojila, vratio nazad i teraj dalje, i vozio ga je on još dugo vremena dok mu se nisu instalacije zapalile isto mislim na autoputu, tak da ga je prodao u poluizgorenom stanju

davore, meni je jako žao što si tako prošao ali ispravno si napravio, mogao si proć kao ja i poskidat sve sa neba kad god ti se pokvari, a ja se tješim da će kvarovi stat...
"There are dreams and desires, sanity or curiosity, rational or gut decision, clear targets or spontaneous detours, and there's the good feeling of driving a car wich is just as individual as you are. That's why you drive one. Volvo for life"