Sada je: sub srp 12, 2025 8:24 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 58 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri sij 13, 2010 5:07 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:

Ovo je čista neistina!!!
Ja sam svog prodava potpuno ispravnog i očuvanog sa hrpom dodatnih stvari za siću. :x
nije baš bila sića obzirom da je koju godinu stariji jel tako? Uglavnom, moja poanta leži negdje drugdje, u željama i mogućnostima i spremnosti na dodatne troškove kad se ide na takva kola. Uglavnom, mladi ga žele a realno ga nisu u stanju imati, stariji koji mogu ga ne žele imati. Uz par izuzetaka u oba slučaja.

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 5:22 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Citat:
Citat:

Ovo je čista neistina!!!
Ja sam svog prodava potpuno ispravnog i očuvanog sa hrpom dodatnih stvari za siću. :x
nije baš bila sića obzirom da je koju godinu stariji jel tako? Uglavnom, moja poanta leži negdje drugdje, u željama i mogućnostima i spremnosti na dodatne troškove kad se ide na takva kola. Uglavnom, mladi ga žele a realno ga nisu u stanju imati, stariji koji mogu ga ne žele imati. Uz par izuzetaka u oba slučaja.
E sad o sići onda nećemo ali sam uvjeren da ima dobri primjeraka takvih auta, a sa autom nemam nikakvih problema niti sam imao kvarova na njemu od kad sam ga prodava. A ovo o izuzetcima bih se složio 100%.
A molim te reci mi koliko realno vrijedi po tebi takav auto?

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 8:16 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
E sad o sići onda nećemo ali sam uvjeren da ima dobri primjeraka takvih auta, a sa autom nemam nikakvih problema niti sam imao kvarova na njemu od kad sam ga prodava. A ovo o izuzetcima bih se složio 100%.
A molim te reci mi koliko realno vrijedi po tebi takav auto?

to ti je vrlo nezahvalno za procjenu. Imaš tržišnu vrijednost osnovnih modela, ti su onak, vrlo povoljni u zadnje vrijeme. A opet tvoj je auto drugačiji i samo to mu diže cijenu. Još ako je dobar, a ti znaš da je, ti si svjestan da vrijedi još malo više. I tu si upao u razliku, popriličnu.
I sad bi mladi dečko željan adrenalinske zabave htio takav auto ali nema love za njega a tata mu ne bude dao jer tata vidi po oglasniku cijene osnovnih modela koje su malo drugačije. Pa onda mladi momak traži jeftinije takav isti pa kupi govno. I onda nema za popravit, pa ga stari jebe i slično..nezgodno za reputaciju auta.
A tata ima novaca za tvoj auto ali ga ne bude uzeo jer mu je dosta adrenalina i voli čitat novine u miru s pripaljenom lulom i novinama...
Dakle, naravoučenje je da ako ti je taj auto dobar ni ne razmišljaj ga prodati, osim ako ćeš ga dati budzašto da ga se riješiš ako ti je dosadio. Nađe se i takvih situacija, ali vrlo rijetko.

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 10:21 pm 

rekoh ja da je taj volvo njihov tapija ,na moju žalost..a to da ljudi čekaju u redu da ga vide je čista laž!!!

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 10:57 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
rekoh ja da je taj volvo njihov tapija ,na moju žalost..a to da ljudi čekaju u redu da ga vide je čista laž!!!
to je samo mamac
hehehe
APP :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:04 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Citat:
to je samo mamac
hehehe
Ili kupovanje vremena da se sredi motor.

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:09 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Citat:
to je samo mamac
hehehe
Ili kupovanje vremena da se sredi motor.
čisto sumnjam

Vrh

PostPostano: čet sij 14, 2010 9:03 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo FH16
da se i ja nadovežem
ja sam svog za ljeto kupio, 1.9 td 70 kw, oprema je ono, ništa posebno al dovoljno (ele prednji prozori i retrovizori, abs, 4 zračna jastuka)
eh sad, za to godište pošto je novija generacija motora relna cijena je bila 4500-5000 €, ja sam našao ovog za 3500 i spustio ga na 3000, što je je, liku je bila hića, kredit i to, i primoren ga je bio prodat. no kad smo digli haubu vidjeli smo sportski filter, i aj reko nema veze, bio je i malo čudno radio u leru, al nema veze, sredit ću ga. stari koji se razumije u aute je reko ono, a jbg uzmi pa ćmo vidit, šta bude bude.
i eto, mogu vam reć da sam ja sa servisom i onda kad se počeo kvarit, ulupao oko 1500€ + imao sam i mali incident na početku + još imam sad par ulaganja koje prošle vlasnik nije obavio + vidi se da je bio razbijan (ali dobro je napravljen). i šta ću, da ga idem sad prodat ne isplati mi se jer je novo registriran, nove sve 4 gume a i tolko je uloženo u njega, a auto je sad stvarno sređen, al realno ja nemogu dobit 4000€ sad za njega.
stari je htio da uzmem volva samo za to što zna kakav je to auto jer je imao 2 u svojih 50-ak auta što su prošli kroz njegove ruke, jednom je išao u zagreb, mislim da je to bio 240, karavan, žute poštarske boje :D i stao mu je negdje na sred autoputa. i neće upalit ni niš, uzeo pištolj i počeo pucat po njemu (to je bilo taman neš poslje rata :D), i skuži u biti da se neka pizdarija odspojila, vratio nazad i teraj dalje, i vozio ga je on još dugo vremena dok mu se nisu instalacije zapalile isto mislim na autoputu, tak da ga je prodao u poluizgorenom stanju :D
davore, meni je jako žao što si tako prošao ali ispravno si napravio, mogao si proć kao ja i poskidat sve sa neba kad god ti se pokvari, a ja se tješim da će kvarovi stat...

"There are dreams and desires, sanity or curiosity, rational or gut decision, clear targets or spontaneous detours, and there's the good feeling of driving a car wich is just as individual as you are. That's why you drive one. Volvo for life" :)

Vrh

PostPostano: čet sij 14, 2010 12:34 pm 
.
.

Znam ja par modela koji su u odličnom stanju, očuvani iznutra izvana, kunu se da su potpuno ispravni.
I svi se modeli isto zovu..

Novi :dance:

Vrh

PostPostano: čet sij 14, 2010 12:37 pm 
Veteran
Veteran

al nisu t4
već t5

Vrh

PostPostano: čet sij 14, 2010 2:46 pm 
.
.

ma to je više bilo ironično...
99.9% ljudi koji imaju "sportski" auto ga voze iz užitka. Neki ga održavaju bolje, neki lošije, no ti auti se više troše od većine "običnih" autiju.
Makar je po meni t4 vrlo dobro napravljen, i meni i drugima su se desili nekima veći, nekima manji kvarovi.. I to je normalno. Za svaki rabljeni auto.
Zato sam poručio onima koji traže kupnju bez ulaganja da kupe novi :)
Nema novi t4? jbga...

Vrh

PostPostano: čet sij 14, 2010 3:50 pm 

slažem se...

Vrh

PostPostano: čet sij 14, 2010 8:02 pm 
Veteran
Veteran

ja sam po tom pitanju malo zaj...
kad sam kupovao s60 od našeg člana summuma već su me serviseri htjeli tuć zbog silnih pitanja
jbg
mozeš kupit novi pa da vrisne mašina nakon 100 km
tako je i kod polovnog
a treba imat i love za novo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 58 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: