Citat:
Citat:
Meni od prvog dana i 0 km šripucka sjedalo i nešto cvrčka na B stupu gdje ulazi pojas, ali se ne sekiram.

Da li je normalno (li bolje reći dopustivo) ne znam.
Meni isto to, kod suvozaca, kada vozim nekoga onda nista. Biti ce da je sjedalo.
Na vozacevoj strani onaj poklopac od retrovizora i ona plastika za zataknuti nesto na staklo.
Na to sam spalio na zivce, zvrnda taman na 1800 RPM na kojima sam u gradu 90% vremena

Jedan mali savjet u DIY ili uradi sam varijanti da ubiješ jednog cvrčka;
Uzmi fen za kosu stavi rukavice po mogućnosti kožne može i one jeftilen te usmjeri fen prema onoj plastici za držanje parking karti na staklu ( fen nesmije biti direktno usmjeren na staklo već paralelno uz staklo prema tom plexiglasu ) i zagrijavaj ga, ne držati preblizu cca 7- 10 cm usto za zaštitu kokpita stavi neku krpu na njega da se ne zagrije i on .
Kada se dovoljno zagrije moći češ ga povinuti a vjerujem da se olabavio pa bi ga lagano odmakuo prstima od stakla i vrh plastike povini prema staklu, ako je dovoljno zagrijan dat će se povinuti. tako ga držati dok se ne ohladi a onda ga pusti da se nasloni na staklo.
Sad bude malo jače napet pa neće cvrčati.
U slučaju da ti ne uspije taj komad možeš uvijek ponovo zagrijati i modelirati ga.