Citat:
To sto si dao 1000e za kablove... I sam sam audioentuzijast u neku ruku, pa znam da su to vrazja posla hehe. Sto se tice mp3eva, na 2GB USB stick ti i u 420kB stane vrlo solidan broj albuma. No, zanemarimo USB, MP3, kompresije itd... Najobicniji CDR kosta 2kn, a zapis je po defaultu kvalitetniji od MD jer je MD kompresija. CDRW kosta par kuna vise i brise svaku potrebu za MDom, kaj ne? Jedini konkurent bi mogao bit onaj 1GB MD, ali ne znam dal se on prosirio i dal ima auto uredjaja koji ga podrzavaju.
imam ja i ipod u autu tamo su mp3. neznam dal je MD kompresija stane 74 minute na njega samo. ovaj od jedne gige je u banani.. prevelika kompresija koma zvuk... CDRW nakon nekoliko snimanje i presnimavanja gubi kvalitetu do MD n. OK ja tak i onak jedanput kada snimim MD nepresnimavam ga... ja ti radim sljedece s orginal ploče (po mogučnosti) ili cd presnimim na MD pa taj MD presnimi ponovo na MD ( da provucem kroz filtere da nema cepotrebnih sumova) i to je onda zvuk do bola... mislim to u autu nekuzis razliku izmedu cd i md ali doma na kompontama je razlika izmecu cd i md kao razlika izmedu 192 mp3 i orginal cd, razlika je u korist md... md je nije nikad zazivio da je mp3 kasnio koju godinu mozda i bi.. al audiofilna ekipa masivno koristi MD.. jos uvjek se proizvode komponente ali kostaju.. ok da nejdem više off.. hval na informacijama...