Citat:
rekao bih da nisi vozio hondu sa 100ks po litri
opasna je to droga

ovde u oglasima ih ima skoro 2 i losije su od ove koju vozim, tako da moram paziti sta radim
nisam, vozio sam desetak godina običnog civica i nikad nisam imao potrebe nešto dograđivati na njemu. auto i danas s 22 godine radi svoj posao onako kako bi trebao, umjereno, civilno, građanski
ako kupiš v40 t4 mislim da se nećeš razočarati, ja nisam.
Međutim, nema tu ni nekog oduševljenja, vrlo brzo se navikneš na 200 ks i turbo i onda ti auto postane običan, prijevozno sredstvo kojem gledaš koliko troši. Jednako bi, pretpostavljam, bilo i da voziš porsche. Uostalom, ako se ne navikneš znači da ćeš brzo u zidu nekom zavšiti.
Kupovati auto star deset godina i odmah razmišljati kako u njemu treba promijeniti siceve, ovjes, turbo, kompjuter... po meni nije baš pametno jer mislim da su to prevelika ulaganja za tako star auto, da ne pričamo kako se novci mogu puno pametnije iskoristiti nego ulaganjima u nešto što je na kraju krajeva samo prijevozno sredstvo, no ja sam tako počeo razmišljati tek s rođenjem kćeri i "uozbiljenjem" koje to donosi, prije bih i ja lako na auto potrošio više novaca nego treba.
znam da ne želiš čitati ovakve postove jer ne govore puno o tome kakav je v40 t4 auto pa evo malo i o tome:
-peugeot 308 hdi vs v40 t4 na uzbrdici: jedva sam ga stigao.
-focusa tdci na istoj uzbrdici nisam.
-po zavojima je sporiji od mazde 2 s četiri putnika i punim bunkerom.
-eto, toliko je to brz auto.
a u gradu je ljepše voziti getza.
no, jebemmusve, uživam svaki put kad sjednem u volva makar išao u pekaru po kruh.
ipak, na tvom mjestu zadržao bih hondu i štedio pare za novijeg volva.
nadam se da ćeš naći dobar primjerak i uživati u njemu i da te ti gušti neće koštati previše.