Pozdrav svima,
ovako,nedavno sam uzeo s60 d5 i u vožnji se znala nekada cijela tabla gasiti sa kazaljkama, nekad se upali, nekada bude ugašeno 10-15min pa opet radi itd itd...
Bio na servisu, čovjek zamjenio neki čip i do neki dan sve radilo. Sada mi često kada upalim auto postojeći broj kilometara (T1 i T2) resetira na nulu, često sat broji u nazad vrijeme isto nekih 5-6minuta i sam od sebe stane. Display u donjem lijevom kutu (koji pokazuje kada su vrata otvorena, poruke, errori ....itd)često se zblesira i baca hijeroglife,mješaju se slova,nekada se ni ne upali,vidi se samo pozadinsko osvjetljenje,a par puta sam probao upaliti i ugasiti auto i nekada normalno radi.
Zadnje što sam primjetio da kada upalim duga svijetla ne pali se lampica na tabli da gore duga svjetla,a u vožnji se lampica nekada sama upali (naravno kada i duga gore) te mi često ono bipkanje za pojas prekida u radu (kada nisam zavezan), malo pišti malo ne...
Eto, ukratko

je to to...neznam ni sam šta je, možda negdje cijela tabla gubi kontakt pa ako ima netko bilo kakvu ideju ili je imao sličan problem nek predloži jer fakat iritiraju te lampice i display pri vožnji, pogotovo po mraku...tnx