Citat:
Citat:
vidiš, to je znači plus minus 500, 1000 ili 2000 eura, to NIJE nikakva razlika za taj cjenovni rang, i moj izbor bi padao na MB uvijek ( plus je mrvicu veći nego s60). Volvo je preskup.
Nisi shvatio sto sam htio rec. Htio sam rec da za podjednake novce kod Volva dobijes 54Ks snazniji motor, 1cilindar, 700ccm i pogon na jos 2 kotaca. Dakle, Ne kostaju podjednako. S60 2.4 170 kosta 6k e manje od C180K, a to JE velika razlika.
BTW, u potrazi za V50 za 300k kn, uspio sam nac jedino T5 AWD summum. Jedino on prelazi oznaku od 300k, za 7000kn. Za te novce dobijes 2 Octavie 1.6 karavan, ali dobijes i 5 Dacia Logan MPV. On ima jos vise mjesta od Skode, tako da ispada da je i Skoda onda preeeeeskupa.
A možeš kupit i vagon onih novih Tata sranja, pa ih mijenjati svaki dan prema boji majice

, tko voli nek izvoli. I ja sam mogao kupiti umjesto svog rabljenog novu daciu, ali nemojte me ni mrtvog u njoj vozit.
Da svaka budala ne treba imati svoje veselje, nebi postojalo toliko vrsta auta, nego bi kao u flinstonima bilo bitno da imaš motor (tabanus), kotače i stolicu.
Na kraju krajeva, niko nikog ne tjera pištoljem da kupi auto, stvar izbora i mislima da se ova tema može razglabati do prekosutra i samo se neko opet bude posvadio. Tko voli merđu, nek ga kupi, njegova stvar. Mi smo ovdje zato što smo kupili Volvo, valjda svjesno, a ko nije siguran u svoju odluku ... nije se oženio ni za volvo ni za ovaj klub i forum.