Citat:
grim, di ti gledaš te cjene? Da je to tak kupim ja novog onda, al ono kaj je izlistano ni ne postoji kod volva, to je cjena bez tapecirunga, šarafa i lajtunga valjda, ak si buš sam pofarbal auto
C220cdi je 321000kn, S80 d5 je 327000kn. Koje ti vidis? S80 je serijski sasvim pristojno opremljen (16" alu, aut. klima, audio sa CDom, el stakla, daljinsko zakljucavanje blabla...), C klasa nimalo ne iskace po tom pitanju (ako je vjerovat susjedu koji je prosle godine uzeo upravo novi srebrni C220cdi, auto je jos mrsaviji) i sumnjam da je dodatna oprema jeftinija. E sad, jel neki ima vise mogucnosti dodatne opreme ili ne... Iskreno, meni je barem 50% toga cista perverzija.
E sad, ovo o kvaliteti... U kojem pogledu mislis? Kvaliteta plastike u unutrasnjosti, kvaliteta iz casopisa, stvarna pouzdanost? Da se razumijemo, unutrasnjost 80tke mi je dizajnerski odlicna, no ne tvrdim da je i plastika na razini na kojoj bi trebala bit. Isto tako niti Mercedes C klase nije nimalo bolji, s razlikom da je dizajnom cista konfekcija. Iskreno, jedva da se osjeca otmjeniji od prosjecne Octavie. Ajde, instrument ploca je zgodna.
@Branimir: kak nema kad ima? Odaberes model koji te zanima i u menuu imas link na cijene. Iznesene su u PDFu.