Sada je: ned lip 22, 2025 2:21 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 63 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon kol 11, 2008 11:46 am 
..
..

Citat:
Citat:
Prije bi u Šimune ili još bolje Košljun. Tam se odmoriš, što je zapravo bit godišnjeg odmora. A mogu ti reći i da grad Pag nije loš. Tam se niš ne događa, slabo se gradi a i lokalna škvadra nije toliko željna turista i brze zarade ko Novaljci.
Vidi se da smo za odstrel, sve sama gerijatrijakoj kojoj smeta buka i mladi koji se zabavljaju i vesele. A još niste ni 40-tu natukli. Kakvi bute tek čangrizavci s 50 i 60 . Ak ih doživite :?: Kaj ste vi delali s 16, 17, 18, 19 i kam ste izlazili :?:
Ili je to zato jer su vozaći Volva, staloženi, obiteljski ljudi, okrenuti pravim životnim vrijednostima koji razonodu nalaze u intelektualnim zanimacijama i promišljanjima, borvaku u prirodi te duhovnoj obnovi :?:
Uh koliko sarkazma. Dragi moj, ja sam se nekaj nazabavljal na taj način (još i bolje nego kaj si uopće možeš zamisliti) dok se nisam oženil i dobil klince. A vidiš, sad sam upravo ono što si i rekao: vozač Volva, staloženi obiteljski čovjek, okrenut pravim životnim bla, bla, bla. I da, četrdesetu sam prošao. A i malo sam čangrizav, kaj ti nisi, ko nije? I da, buka, alkohol i droga mi smeta u mojoj blizini i blizini moje dječice, pogotovo na godišnjem odmoru. Da li je to nešto loše? Očito nemaš tu čast i sreću da ti je kuća unatrag zadnjih desetak godina od kad je Zrče u ekspanziji, okružena apartmanima u kojim se svake subote ugnjezde nove ekipe "mladih koji se zabavljaju i vesele", kako ih ti vidiš. Nažalost oni niti su mladi nit se vesele, da su bar, ne bih ništa rekao. Oni su isključivo agresivni, frustrirani i bijesni, policija i hitna svako malo intervenira, samo ti to nemaš priliku gledati svake godine. U cijeloj priči korist imaju samo domaći ljudi, koji preko ljeta zažmire i začepe uši, počiste razbijene boce i obnove koji demolirani apartman, da bi preko zime brojili šolde i gradili nove apartmane, a mi tu crnčimo cijelu godinu da bi se onda išli dolje malo "odmoriti".
Tako da i imaš pravo i nemaš pravo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 11:50 am 
..
..

Citat:
Je, novalja se pred par godina naglo promijenila. Ljetujem tamo od 96., i tad je to bilo sasvim druga prica nego sad. Joja, gdje imas kucu tocno? Moji su uzeli apartman u gaju, punta mira (5min pjeske od centra, 100m od mora, odlicna pozicija) i sve je super dok nema ludjaka u apartmanu do nas. Dakle, koliko god puta bio u novalji, uvjek je neko sranje tamo! Sad sam samo jednu vecer prespavao tamo i vec cijelo sranje. Je$%ni klinci se derali cijele noci, dosla policija, ovi poceli bjezat preko balkona, natjeravanje po cijeloj ulici, jebeni holivud u 4 u noci! Bit ce da su napravili neko sranje pa pobjegli, jer sam cuo policajce kak se deru na prvog kog su ulovili da prizna i nek kaze gdje su ostali :roll: Drugo jutro oko pol 9, apartman sirom otvoren, stvari razbacane...
Grim, ja sam na Lunskom putu, zračne linije možda 100 m ili manje iznad tebe. Ideš možda dolje još na koji vikend kad odu furešti?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 12:16 pm 
Veteran
Veteran

Joja, možda je to i sreća u nesreći, iznajmi donji dio kuče nekom ugostitelju, a gornji rentaj preko agencije, za tu lovu ljetuješ i zimuješ svake godine na nekom drugom mirnijem mjestu, a još ti i ostane €€€ za druge potrebe ili kakvu dobru adaptaciju kad se situacija smiri i preseli na drugi dio Jadrana, nemožeš si pomoči protiv gomile pijano/nadrogiranih partijanera, barem onda neku korist izvuci iz toga :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 12:24 pm 
..
..

Citat:
Joja, možda je to i sreća u nesreći, iznajmi donji dio kuče nekom ugostitelju, a gornji rentaj preko agencije, za tu lovu ljetuješ i zimuješ svake godine na nekom drugom mirnijem mjestu, a još ti i ostane €€€ za druge potrebe ili kakvu dobru adaptaciju kad se situacija smiri i preseli na drugi dio Jadrana, nemožeš si pomoči protiv gomile pijano/nadrogiranih partijanera, barem onda neku korist izvuci iz toga :wink:
Kuću je moj tast gradio prije 25 godina za sebe i svoju obitelj, i to za odmor a ne za rentanje, i tak bu ostalo. Znaš kak je to kad si se godinama odrical mnogo čega i kad ti svaka cigla dvaput prođe kroz ruke, kad svaki grmek ružmarina s ljubavlju zasadiš. A ovo kaj veliš da bu se situacija smirila i preselila na drugi dio Jadrana, to ti čisto sumnjam. Mislim da su u igri preveliki interesi i apetiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 1:46 pm 
Veteran
Veteran

Pa, ja sam stekao dojam da je ove godine vec osjetno manja navala na Novalju nego prosle i pretprosle. Mislim da se "spica" seli na neke druge lokacije. I zrce ce ljudima dosadit, tako da... Idem sad u srijedu ili cetvrtak dolje, pa sam do nedelje tamo. Vjerojatno cu jos koji vikend, no nista konkretno nije isplanirano. Vjerojatno 9. mjesec uzmem jos koji dan godisnjeg.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 2:51 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:

Kuću je moj tast gradio prije 25 godina za sebe i svoju obitelj, i to za odmor a ne za rentanje, i tak bu ostalo. Znaš kak je to kad si se godinama odrical mnogo čega i kad ti svaka cigla dvaput prođe kroz ruke, kad svaki grmek ružmarina s ljubavlju zasadiš. A ovo kaj veliš da bu se situacija smirila i preselila na drugi dio Jadrana, to ti čisto sumnjam. Mislim da su u igri preveliki interesi i apetiti.
Cini mi se Joja da ti imas izbor, jednostavno ljetuj drugdje ak tam vise nemres, ne bu se tast uvredil.
A protiv sile se nemre, ni meni se nesvidja zagreb, s ovise, gadi mi se u kaj su ga serif I 90-te pretvorile I kaj da radim? Sutim I kenjam, kad mi dopizdi prodat cu vlastitu kucu koju sam svojim rukama radio I otici, nikakvi sentimenti me nece zadrzat negdje gdje ne zelim vise boraviti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 3:47 pm 
..
..

Citat:
Citat:

Cini mi se Joja da ti imas izbor, jednostavno ljetuj drugdje ak tam vise nemres, ne bu se tast uvredil.
A protiv sile se nemre, ni meni se nesvidja zagreb, s ovise, gadi mi se u kaj su ga serif I 90-te pretvorile I kaj da radim? Sutim I kenjam, kad mi dopizdi prodat cu vlastitu kucu koju sam svojim rukama radio I otici, nikakvi sentimenti me nece zadrzat negdje gdje ne zelim vise boraviti.
Ruka, nažalost nemam izbor, a niti love da si sam kupim negdje neku bajticu ili da plaćam nekom apartman (hrvatska realnost). Pogledaj cijene nekretnina, poludile su. Ruševine 5 km od mora idu po cijeni dvosobnog komfornog stana u širem centru Zagreba.

Vrh

PostPostano: pon kol 11, 2008 6:11 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Prije bi u Šimune ili još bolje Košljun. Tam se odmoriš, što je zapravo bit godišnjeg odmora. A mogu ti reći i da grad Pag nije loš. Tam se niš ne događa, slabo se gradi a i lokalna škvadra nije toliko željna turista i brze zarade ko Novaljci.
Vidi se da smo za odstrel, sve sama gerijatrijakoj kojoj smeta buka i mladi koji se zabavljaju i vesele. A još niste ni 40-tu natukli. Kakvi bute tek čangrizavci s 50 i 60 . Ak ih doživite :?: Kaj ste vi delali s 16, 17, 18, 19 i kam ste izlazili :?:
Ili je to zato jer su vozaći Volva, staloženi, obiteljski ljudi, okrenuti pravim životnim vrijednostima koji razonodu nalaze u intelektualnim zanimacijama i promišljanjima, borvaku u prirodi te duhovnoj obnovi :?:
:D :D zanimljivo... osjecam duznost da progovorim o ovomu.. :D premda sam na samom rubu ove ljestvice godina, moram sam reci... bil sam u novalji proslu godinu, i rekel sam sebi... nikad vise... nisam čangrizav, i ne smeta mi zabava i veselje... al brate mili, kaj je previse je previse... prvo monopol, nije prosla vecer da nisam potrosil 300kn, dok sam u zg za 300kn zbavil cijeli vikend, i tankal sam auto... :D :D (odma se falim da D5 malo trosi :D), drugo, kakvo partijanje i bog te pitaj kaj?? zrce je laboratorij za bolesti... sve zmazano... zasrano... vjerujem da ima i tjelesnoh izlučevina sumnjivog podrijetla... stalno se govori o super curama i festama do jutra... wtf??? kakve cure... na 1 curu ide 40 deckiju... ak si nisi svojeg komada dopelal (opet se falim da jesam :D) osecal se bus glupo... a u tim situacijama se rulja zopije, nadrogira i dela gluposti... trece.. lopova ima na svakom cosku... frendu mi je đeparoš dok smo setali po rivi pokusal izvaditi novcanik iz đepa... da nisam bil iza njega, niko nebi skuzil... bilo nas je 3 decka... tak da.. nije mu se posrecilo... :D davnih dana, dok sam jos mali decec bil, bil sam s starcima u staroj novalji... bilo mi je predobro... bas mir, obiteljski raj... sad?? ni u ludilu... samo s puškom idem na pag... :D
tak da se opce nisam zacudil kaj su potrli sajbu na volvanu da bi dosli do kupacih gaca... :roll: :roll:

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 7:38 pm 
Veteran
Veteran

Svakoj birtiji istekne rok trajanja, otvori se nova pa stara izgubi goste. Tko će i Zrće, samo je pitanje tko će to dočekat, a tko neće.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 10:31 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:

Ruka, nažalost nemam izbor, a niti love da si sam kupim negdje neku bajticu ili da plaćam nekom apartman (hrvatska realnost). Pogledaj cijene nekretnina, poludile su. Ruševine 5 km od mora idu po cijeni dvosobnog komfornog stana u širem centru Zagreba.
A jebi ga Joja, onda moraš nažalost trpit. Ja sam u novalji ljetoval zadnju godinu kad je ropuš postal tajnik hdz-a, nije bilo ni z od tog sranja na zrču, kupal sam se tam s djetetom. Kak Vili veli, proći će rok trajanja i tome. A kaj se tiče cijena, ja bi radije takvu ruševinu 5km od mora kupil nego bilo kakav stan u zagrebu. Zagreb je mjesto gdje više nema kvalitete života, to samo rođacima nije jasno koji dođu i fetiš im je nać smještaj u ilici. Da su škole imalo kvalitetnije po drugim gradovima ne bi se dvoumio ni časa, ovako ću istrpit zbog obrazovanja djece i samo zbog toga. Čim to skinem s dnevnog reda, adio zagreb.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 10:40 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

A jebi ga Joja, onda moraš nažalost trpit. Ja sam u novalji ljetoval zadnju godinu kad je ropuš postal tajnik hdz-a, nije bilo ni z od tog sranja na zrču, kupal sam se tam s djetetom. Kak Vili veli, proći će rok trajanja i tome. A kaj se tiče cijena, ja bi radije takvu ruševinu 5km od mora kupil nego bilo kakav stan u zagrebu. Zagreb je mjesto gdje više nema kvalitete života, to samo rođacima nije jasno koji dođu i fetiš im je nać smještaj u ilici. Da su škole imalo kvalitetnije po drugim gradovima ne bi se dvoumio ni časa, ovako ću istrpit zbog obrazovanja djece i samo zbog toga. Čim to skinem s dnevnog reda, adio zagreb.
jooj koji OT delamo...al kaj sad... :D
o zg necu ni govoriti... izgleda da od jeseni selim u stan u zg, jer mi je jeftinije, a grozim se od same pomisli da moram tam ziveti... ipak sam ja dete sa sela, ma da nikad nisam imal zivinu doma, ostane covjeku u krvi da kad se probudi ujutro vidi oko sebe travu, brege, kokot pe probudi... to je za mene uzitak... a ne da me zbudi kad tramvaju pukne guma... :D :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 11, 2008 11:40 pm 
Veteran
Veteran

evo nakupilo se teksta pa sam sve pročitao , sa svima se slažem, iako sam 21, ne volim piti i ne pijem, ne pušim, od droge nisam niti travu probao, a kamo li pa nešto drugo :roll: , ali dragi moji prijatelji kad vidite da čovjek stoji pokraj tebe koji je toliko napušeni da nebre dići nogu kaj stane na 13cm visoku stepenicu sve vam je jasno... :roll: išao sam tamo da vidim kako je, jer svi pričaju o tom zrću, iskreno rečeno meni je bilo totalno sranje... cure nema nikakvih, samo šrot, nije niti to mjesto di bi si netko nekoga mogo naći, da nastavim dalje... išli smo doma u pola 3 jer je bilo glupo, a plaža je izgledala ko na smetlištu, boce vina, piva, leševi pijanih ljudi...bljekkkk...pitam se pa tko to opšte počisti, kao i večina vas dosat sam ljetovao i u staroj novalji i u gajcu, to je stvarno za familiju bilo super, al danas.. baš kak grim priča... taj dan kad su meni provalili dogodile su se 6 prometnih nesreća .. naravno 2minute poslje kako mi je policajac to rekao opet čuješ bummmmm, evo i sedme.... išao sam u 19h doma s plaže 3 hitne su se vozile prema tom zrću, naravno jednog sam vidio.. dečko krvari ko u filmu.. jedva stoji a ruka sve razrezana.. tamo su samo ljudi koji su se došli napiti a ne zabaviti, skoro sam si i jednog od najboljih prijatelja istuko :lol: jer je bio toliko pijan da nije znao za sebe i slučajno mi bacio curi stolac u noge, naravno noge su njoj još sad plave... :evil: :x da ne govorim što mi je policajac pričao.. veli da je to katastofa, da to treba maknut, sav turizam je to zrće uništilo, vlasnici klubova se bogate na lak nači... a i realno gledano pa kaj imaš, imaš 3 kluba i to je to.. jadni balkan..na majorci imaš 100000, tamo se u jednom danu izmjeni 30dj-a toliko se u cijeloj godini ne izmjeni na zrću :roll: e samo da još velim kaj se buke tiće...mi smo bili u kutićima(il kak se več zove mjesto, htio sam tamo prespavat, al nisam mogo jer sam malo pod stresom bio zbog svega) uglavnom... koja je to buka...sve se u sobe nutra čuje... veli murijak da ljudi stavljaju specijalne fasade, stolariju i itd da priguše zvuk al badava...uglavnom da mi i nije bilo provaljeno svakao bi mi bilo glupo.. bez obzira..ZRĆE NIKAD VIŠE :D 8) bajjjj sad više nije OT :lol: 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 12:23 am 
Veteran
Veteran

hehe... znaci nije se promijenilo od prosle godine, samo se pogorsalo...
slaven je pal na istu foru ko i ja.... zrće zrće... ole tam bu super..... ne vjerujte!!! uzas... ovu godinu sam bil u zadru par dana, i bilo je mrak... da ne govorim (dalje nek citaju samo neozenjeni, da nebi ulazil u sukobe :D) o zenskama... hebem ti zrce... ponuda im je za rit obrisat... bolje zenske, i bolje feste sam dozivel po lokalnim zelinskim birtijama s dedekom koji razvlaci harmoniku... :D smeće je uzas... stakla breg... požalil sam proslu godinu kaj nisam uzel gojzerice... jer te samo one zastite da se ne izmasakriras na staklu... tak da... zrće je out...
kad smo kod zrca... ima slicnih mjesta... al kulturnijih... recimo, hacienda vodice... odlicna stvar, jedino je ulaz 60kn, a najftinije pice (cola) je sitnih 50kn, tak da sam otisel zedan doma od tam, ali je bar bilo na nekakvom nivou bez nadrogiranih i pijanih idiota... a drugo odnosno trece mjesto su vodice... fakat predobro napravljeno... ima par klubova... dobra muzika... cijene solidne, taman tolko velike da se eliminiraju alkoholicari, a pak tolko male da ti nije previse dati za dobru zabavu... al na kraju... za zakljucam mogu reci samo... ak imate imalo pameti il bar samopostovanja, izbjegavali budete zrce... to je jad i bjeda... fuj

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 10:11 am 
Veteran
Veteran

Ne kuzim cemu sad toliko pljuvanja po zrcu. Nit je bolje nit losije nego na drugim mjestima. Po novinama se pisalo o sodomi i gomori, sex na svakom kutu, razuzdane zabave 24 sata... Nista drugo nego ekstremni senzacionalizam koji vlada novinarskim vodama vec poduzi niz godina. Ako netko ide tamo sa namjerom da ce rijesit 7 cehinja i partijat 24 sata uz najbolje DJe okruzen sa jos 4 njemice, bit ce razocaran. Onaj tko ide na nastup nekog (-ih) DJa i zabavit se sa drustvom, bit ce mu super. Buduci da sam u Novalji svakog ljeta, odem dolje barem jednom, i OK je. No, kao sto je netko rekao - svaka birtija ima svojih 15 minuta.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 10:41 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
evo nakupilo se teksta pa sam sve pročitao , sa svima se slažem, iako sam 21, ne volim piti i ne pijem, ne pušim, od droge nisam niti travu probao, a kamo li pa nešto drugo :roll: , ali dragi moji prijatelji kad vidite da čovjek stoji pokraj tebe koji je toliko napušeni da nebre dići nogu kaj stane na 13cm visoku stepenicu sve vam je jasno... :roll: išao sam tamo da vidim kako je, jer svi pričaju o tom zrću, iskreno rečeno meni je bilo totalno sranje... cure nema nikakvih, samo šrot, nije niti to mjesto di bi si netko nekoga mogo naći, da nastavim dalje... išli smo doma u pola 3 jer je bilo glupo, a plaža je izgledala ko na smetlištu, boce vina, piva, leševi pijanih ljudi...bljekkkk...pitam se pa tko to opšte počisti, kao i večina vas dosat sam ljetovao i u staroj novalji i u gajcu, to je stvarno za familiju bilo super, al danas.. baš kak grim priča... taj dan kad su meni provalili dogodile su se 6 prometnih nesreća .. naravno 2minute poslje kako mi je policajac to rekao opet čuješ bummmmm, evo i sedme.... išao sam u 19h doma s plaže 3 hitne su se vozile prema tom zrću, naravno jednog sam vidio.. dečko krvari ko u filmu.. jedva stoji a ruka sve razrezana.. tamo su samo ljudi koji su se došli napiti a ne zabaviti, skoro sam si i jednog od najboljih prijatelja istuko :lol: jer je bio toliko pijan da nije znao za sebe i slučajno mi bacio curi stolac u noge, naravno noge su njoj još sad plave... :evil: :x da ne govorim što mi je policajac pričao.. veli da je to katastofa, da to treba maknut, sav turizam je to zrće uništilo, vlasnici klubova se bogate na lak nači... a i realno gledano pa kaj imaš, imaš 3 kluba i to je to.. jadni balkan..na majorci imaš 100000, tamo se u jednom danu izmjeni 30dj-a toliko se u cijeloj godini ne izmjeni na zrću :roll: e samo da još velim kaj se buke tiće...mi smo bili u kutićima(il kak se več zove mjesto, htio sam tamo prespavat, al nisam mogo jer sam malo pod stresom bio zbog svega) uglavnom... koja je to buka...sve se u sobe nutra čuje... veli murijak da ljudi stavljaju specijalne fasade, stolariju i itd da priguše zvuk al badava...uglavnom da mi i nije bilo provaljeno svakao bi mi bilo glupo.. bez obzira..ZRĆE NIKAD VIŠE :D 8) bajjjj sad više nije OT :lol: 8)
Ili nemaš 21 godinu ili bu od tebe jednog dana jurišnik VKH-a, a u nastavku i predsjednik iste udruge :lol: :lol: :lol: CCC zabrinut sam za tu hrvatsku mladež koja se ne uklapa taj okvir slike o Zrću i mladima koji se druže kako samo to mladi znaju :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 63 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Lucas i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: