evo nakupilo se teksta pa sam sve pročitao , sa svima se slažem, iako sam 21, ne volim piti i ne pijem, ne pušim, od droge nisam niti travu probao, a kamo li pa nešto drugo

, ali dragi moji prijatelji kad vidite da čovjek stoji pokraj tebe koji je toliko napušeni da nebre dići nogu kaj stane na 13cm visoku stepenicu sve vam je jasno...

išao sam tamo da vidim kako je, jer svi pričaju o tom zrću, iskreno rečeno meni je bilo totalno sranje... cure nema nikakvih, samo šrot, nije niti to mjesto di bi si netko nekoga mogo naći, da nastavim dalje... išli smo doma u pola 3 jer je bilo glupo, a plaža je izgledala ko na smetlištu, boce vina, piva, leševi pijanih ljudi...bljekkkk...pitam se pa tko to opšte počisti, kao i večina vas dosat sam ljetovao i u staroj novalji i u gajcu, to je stvarno za familiju bilo super, al danas.. baš kak grim priča... taj dan kad su meni provalili dogodile su se 6 prometnih nesreća .. naravno 2minute poslje kako mi je policajac to rekao opet čuješ bummmmm, evo i sedme.... išao sam u 19h doma s plaže 3 hitne su se vozile prema tom zrću, naravno jednog sam vidio.. dečko krvari ko u filmu.. jedva stoji a ruka sve razrezana.. tamo su samo ljudi koji su se došli napiti a ne zabaviti, skoro sam si i jednog od najboljih prijatelja istuko

jer je bio toliko pijan da nije znao za sebe i slučajno mi bacio curi stolac u noge, naravno noge su njoj još sad plave...

da ne govorim što mi je policajac pričao.. veli da je to katastofa, da to treba maknut, sav turizam je to zrće uništilo, vlasnici klubova se bogate na lak nači... a i realno gledano pa kaj imaš, imaš 3 kluba i to je to.. jadni balkan..na majorci imaš 100000, tamo se u jednom danu izmjeni 30dj-a toliko se u cijeloj godini ne izmjeni na zrću

e samo da još velim kaj se buke tiće...mi smo bili u kutićima(il kak se več zove mjesto, htio sam tamo prespavat, al nisam mogo jer sam malo pod stresom bio zbog svega) uglavnom... koja je to buka...sve se u sobe nutra čuje... veli murijak da ljudi stavljaju specijalne fasade, stolariju i itd da priguše zvuk al badava...uglavnom da mi i nije bilo provaljeno svakao bi mi bilo glupo.. bez obzira..ZRĆE NIKAD VIŠE

8) bajjjj sad više nije OT

8)