Sada je: uto lip 24, 2025 1:46 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 63 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 10:57 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Ili nemaš 21 godinu ili bu od tebe jednog dana jurišnik VKH-a, a u nastavku i predsjednik iste udruge :lol: :lol: :lol: CCC zabrinut sam za tu hrvatsku mladež koja se ne uklapa taj okvir slike o Zrću i mladima koji se druže kako samo to mladi znaju :lol: :lol: :lol:
:?: :?: :?: sorry ne kužim :roll: :roll: :oops: :oops:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 11:10 am 
.
.

Citat:
Ne kuzim cemu sad toliko pljuvanja po zrcu. Nit je bolje nit losije nego na drugim mjestima. Po novinama se pisalo o sodomi i gomori, sex na svakom kutu, razuzdane zabave 24 sata... Nista drugo nego ekstremni senzacionalizam koji vlada novinarskim vodama vec poduzi niz godina. Ako netko ide tamo sa namjerom da ce rijesit 7 cehinja i partijat 24 sata uz najbolje DJe okruzen sa jos 4 njemice, bit ce razocaran. Onaj tko ide na nastup nekog (-ih) DJa i zabavit se sa drustvom, bit ce mu super. Buduci da sam u Novalji svakog ljeta, odem dolje barem jednom, i OK je. No, kao sto je netko rekao - svaka birtija ima svojih 15 minuta.

Slažem se u potpunosti s tobom... ja sam na Pagu godinama. Nitko nikog ne tjera da ide na Zrće, a i na kraju krajeva ima i gorih mjesta...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 11:15 am 
..
..

Ideja za investitore i čelnike grada Novalje: u obližnjoj šumi izgradite kamp, bungalove, hostele, sobe, dakle razne oblike smještaja za 5000-10000 ljudi, dućane, priručnu zgradu hitne pomoći, onda lijepo sve ogradite i evo ti party od 0-24. Partijaneri onda niti ne moraju bauljati do apartmana par kilometara dalje, razbijati se s autima, ležati razvaljeni po rivi i bježati od policije.

Bez opterećenja ostalih plaža, smještajnih kapaciteta i drugih prostora u Novalji, tak da se može vratiti "gerijatrijski" odnosno obiteljski turizam, za one iznad 30 godina.

Inače ako niste znali, ona barica (poluslana blatina) na Zrću je zaštićeni priodni lokalitet, u kojoj živi ( a možda više i ne?) autohtona hrvatska endemska vrsta ribe po nazivom obrvan (Aphanius fasciatus), koja je u Crvenoj knjizi ugroženih ribljih vrsta.

Sada u toj istoj bari na površini žive zeleni primjerci Heinikena i Tuborga, kao i razni primjerci Durexa.
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 11:16 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Na Zrću sam poslijednji put bio gotovo prije 10 god. i ostalo mi je u lijepom sjećanju. Provodi su bili vrhunski, a bome ni cura tada nije falilo :D. No, sve se mijenja i svemu jednom dođe kraj, pa tako i Zrću kao "hot" destinaciji za partijanje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 12:15 pm 
..
..

Citat:
Na Zrću sam poslijednji put bio gotovo prije 10 god. i ostalo mi je u lijepom sjećanju. Provodi su bili vrhunski, a bome ni cura tada nije falilo :D. No, sve se mijenja i svemu jednom dođe kraj, pa tako i Zrću kao "hot" destinaciji za partijanje.
Ne bih rekao. Baš naprotiv, svake godine je sve više ljudi, postoji forum, škvadra potegne iz Norveške, Švedske, Engleske, dogovaraju se za sljedeću godinu.... Nedaleko od mene u jednoj zgradi su apartmane pokupovali Nijemci i svake godine se izmjenjuju novi partijaneri, po cijele dane su doma, loču na terasi, urlaju nacionalističke pjesme i tek oko ponoći idu na Zrće. Uopće nikud ne idu, ne kupaju se, ništa drugo ih ne zanima. Ko zombiji. Baš me zanima da li im se turistički inspektori usude naplatiti boravišnu pristojbu.

Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv Zrća i partijanera. Dapače, nek se zabavljaju, ali pitanje je na čiji račun???
Pa oni u Novalji ništa ne troše. Grad nema od njih ništa osim koncesije koju naplati vlasnicima klubova (neću ih sad reklamirati).
Vidio sam masu njih koji su si iz svoje domaje dofurali konzerve hrane i pune gepeke piva.
Grad je krcat smećem, pričao sam sa čovjekom iz Komunalca koji je očajan jer ne stignu uopće sve očistit a kamoli oprat.

Ovako smetaju svima: i domaćima, kojima bi bilo draže da im u apartmane iz agencije šalju mirne češke obitelji, koje ostave apartmane u boljem stanju nego kad su ušli i kojima ne bi na kraj pameti bilo čupati zahodske školjke iz podova, a i nama "vikendašima" koji smo u Novalji otkada je na Zrću bio samo mali slatki beach club i malo dalje kod stare Novalje lokalni disco koji je naravno propao. Smetaju i "regularnim" turistima koji se žele odmoriti, otići u muzej, restoran, antički vodovod, Paški trokut, pa možda i na Zrće popiti cugu, ali ne mogu. Ja bih vrlo rado odveo klince tamo, ali se iskreno bojim da ne stanu na špricu ili da im se u moru ne zaljepi kondom na facu.

I sami Novaljci su ogorčeni, samo moraju šutiti, iz razloga u koje sad ne bih ulazio.

Zato bi to sve trebalo nekako drukčije organizirati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 1:39 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S40 phI-LPG
ajoj....svatko ima pravo na svoje mišljenje.....pa evo i mojeg....na zrču sam bil 4 puta,ove bi bilo 5 put....bil sam tam 2put s djevojkom i 2 put s društvom....
ve kak si ko zeme....meni je bilo odlično,naravno više mi je odgovaralo dok sam bil s društvom...pogotovo dok sam bil freelander 8) ima nas različitih,ima ljudi koji žele biti na zrču a opet i onih koji ne...bili oni stari ili mladi...znam dok sam se htel profeštati,hitit se na partijanama i to sve,da sam otišel tamo,zašto ne??? ak sad s 23 i prije nebum išal kada bum išal,možda s 50???
sjećam se jedne emisije dok su komentirali jednog mladića s Paga...bla,bla,ima 22 godine i rekel da nikad nije bil na zrču...mislim kome lažeš hebote?!?dobro kak je tip zgledal mislim da se nikad od svoje udice i ćunja ni maknul nije.... to mi je ono,imam 22 godine i bil sam mamom i tatom v dubrovniku....svašta....
sad ovo,to riganje i pišanje u okolici,znam da to nije lijepo i to sve,al šta će,ide ulicom i ide mu na povraćanje i opla...ideš đurđa...
možda se sad neki prave da nisu takvi al ono,ja priznam ,bil sam tamo i bilo je odlično,uvijek velim "da kak si ko složi tak mu je"! jel tak?
istina Bog da to i nije baš mijesto za odmor...ja sam ove godine odlučil da se odmorim i eto otišel u Kukljicu....i eto...da vam ne pričam o tome dok sam izašal u Biograd ( v narodnjački klub) da je frajer izvadil dugu 9-tku i pucal u zrak....e...pa sad...bolje da se partija nego da mi netko glavu odstreli....:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 2:53 pm 
..
..

Moja deviza (iliti moto, kako hoćete), a to bi trebala biti i deviza svih ljudi koji koriste mozak i žele živjeti u slobodnom, demokratskom društvu je LIVE AND LET LIVE (za one koji ne znaju engleski: živi i pusti drugog da živi). To u praksi znači da ne želim nikoga ugrožavati, uznemiravati ali zauzvrat želim da niti on mene ne ugrožava ili uznemirava. To je VISOKI STUPANJ SVIJESTI.

Pitala je jedna žena u Novalji, nakon intervencije policije, mlade Slovence koji su pijani padali sa terase i urlali cijelu noć, da li to oni smiju raditi u svojoj zemlji i dobila je odgovor: "Pa seveda ne, zato i dohajamo tukaj".

I time su ženi sve rekli. Sve više mi se čini da nas većina Europljana tako doživljava, kao neku malu ex-balkansku zemlju sa prirodnim i inim ljepotama u koju će doći izbaciti svoje frustracije (doslovce i tjelesne izlučevine), dobro se i jeftino napit i najest, i onda se fino vratiti u svoje bogate, konzervativne i uštogljene zemlje sa srednjevjekovnim zakonima, kraljicama i prinčevskim familijama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 3:20 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
Moja deviza (iliti moto, kako hoćete), a to bi trebala biti i deviza svih ljudi koji koriste mozak i žele živjeti u slobodnom, demokratskom društvu je LIVE AND LET LIVE (za one koji ne znaju engleski: živi i pusti drugog da živi). To u praksi znači da ne želim nikoga ugrožavati, uznemiravati ali zauzvrat želim da niti on mene ne ugrožava ili uznemirava. To je VISOKI STUPANJ SVIJESTI.

Pitala je jedna žena u Novalji, nakon intervencije policije, mlade Slovence koji su pijani padali sa terase i urlali cijelu noć, da li to oni smiju raditi u svojoj zemlji i dobila je odgovor: "Pa seveda ne, zato i dohajamo tukaj".

I time su ženi sve rekli. Sve više mi se čini da nas većina Europljana tako doživljava, kao neku malu ex-balkansku zemlju sa prirodnim i inim ljepotama u koju će doći izbaciti svoje frustracije (doslovce i tjelesne izlučevine), dobro se i jeftino napit i najest, i onda se fino vratiti u svoje bogate, konzervativne i uštogljene zemlje sa srednjevjekovnim zakonima, kraljicama i prinčevskim familijama.
a moj Joja, ko nam je kriv? Kakav narod takva vlast i takva zemlja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 6:18 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Kad bi me žena pustila, sad bih išao na Zrče i mislim da bi mi bilo super sa par frendova, makar se morali napit, nadrogirat i uhorizontaliti neke čehinje 8) . Jednom se živi. :D :wink:
Išao sam tamo svake godine od '97-2000 i bilo je svega, baš mi je bilo super (mlado - ludo). Iskreno, jedna je stvar različita. Sad bih se dobro zamislio jel bi potrošio one novce koje sam tada tamo trošio, sad imam neke druge prioritete. Sad u 33-oj razmišljam na način da dok izađem van i napijem se na nekom fensi-šmensi mjestu, mogu nahranit roštiljem 10 ljudi na vikendici ili negdje.
Mislim da bi trebalo još takvih mjesta, samo ih izolirati malo bolje. Pa nismo Vatikan.
Da mi je 5 minuta vlasti ... Imamo toliko nenastanjenih otoka, napraviti jedan otok sa non-stop techno party-jem, jedan za metalce, jedan za rokere, jedan za pedere ... i svima ima uzeti lovu. Preko ljeta bih legalizirao lake droge i prostituciju, porez 50% i eto vam. Znate li da Amsterdam ima prihod od turizma kao cijela jadranska obala?! A nije sigurno zbog muzeja, opere, crkve ... Bio sam tamo više puta i mogu reći da je tamo sve napravljeno tako da ti izvuku što više novaca iz džepa, u bilo koje doba dana i noći. A ne kod nas, turističko mjesto a nemaš u ponoć gdje kupiti cigarete. :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 7:30 pm 
Veteran
Veteran

amsterdam ima 1.5mil stanovnika... svi vrlo dobro raspolozeni za izmusti lovu... :D i nema fjake... :D

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: sri kol 13, 2008 1:36 am 

Citat:
evo dogodilo se jučer, naravo u zrću na pagu :cry: :cry: :cry: razbio mi sa kamenom suvozačevo staklo i hvala bogu stradalo je samo staklo od suvozača i naslon za ruku, pa bih vas molio dal tko ima možda doma u podrumu bačeno suvozačevo staklo od x40tke, reko idem pitam možda se nađe orginalno staklo kod nekog... ukrali su samo torbicu s badićima i hlačama, naravno i četkica za zube mi je bila unutra :roll: :lol: ostalo je sve ostalo netaknuto, čak i sunčane i sve drugo, hvala bogu kaj auto ima alarm..jer ga je očito to spriječilo, naravno moj jedini polupan od njih tisuće...
ako se staklo ne nađe sutra idem sa draženom u zadar da mi to riješe...(hvala prijatelju)
pošto sam na godišnjemu i nisam kod intrerneta molio bih vas javite mi samo porukom na mob 098632505 ak se kaj nađe, za naslon sam zvao sansi-a al ga trenutno nemogu dobiti...
UNAPRIJED PUNO HVALA :wink:
dobro dok je ceo Volvo tu. Mogao je i on otici nekud

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 9:25 am 
..
..

Bravo Iggy! To sje super ideja. Predlažem da prvi otok kojeg treba staviti u funkciju takvog CILJANOG turizma bude Goli otok, površine 4,7 km2. Nemreš na njemu niš uništiti jer niti nema ničega osim kamenja, a postojeća infrastruktura iz mračnih vremena bi se idealno mogla iskoristiti (zamisli techno partije u onim bunkerima i tunelima - mrak!!!). Odmah blizu je i Grgur, za after partyje.

url=http://www.postimage.org/image.php?v=aV26qeUi]slika[/url]

Prvić bi zaobišao, jer su tamo stada ovaca, a na visokim klisurastim obalama se gnijezdi bjeloglavi sup, čija su jata tu najveća nakon Cresa. Na Prviću raste i 17 rijetkih biljnih endema, pa je zato strogo zaštićen kao specijalni botanički i ornitološki rezervat.

Ciljani turizam je inače pojam koji se rijetko susreće u praksi naših turističkih djelatnika i strategija Ministarstva turizma. Nama je važno samo "popuniti smještajne kapacitete" na "turističkim destinacijama". Čitamo izvješća o "broju noćenja", a ponuda je nikakva. Zadovoljava se forma (imaš sunce i more, ribu po 200 kuna....šta ćeš više) a ne sadržaj. Strani turisti a u zadnje vrijeme i domaći traže razne ciljane sadržaje. Od ovakve bogomdane obale i unutrašnjosti, cijela zemlja bi mogla živjeti od turizma, a ne samo oni sretnici koji su do jučer sjedili na rivi i točali noge a sad su skupo prodali djedovinu i izgradili nekakve ciglenice sa poljskim namještajem.
[

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 10:49 am 
Veteran
Veteran

nevjerovatno je to kak se svi nekaj bune u ovoj zemlji, sve je u kurcu, niš ne štima, al i dalje se glasa za aktualne političare i onda se 4 godine kuka na sve strane. Nema niš od kukanja, kom ne paše nek ode avione otimat i bacat letke nad parizom, bar bude ispal herioj jednog dana i dobil pemziju i orden.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 10:59 am 
..
..

Citat:
nevjerovatno je to kak se svi nekaj bune u ovoj zemlji, sve je u kurcu, niš ne štima, al i dalje se glasa za aktualne političare i onda se 4 godine kuka na sve strane. Nema niš od kukanja, kom ne paše nek ode avione otimat i bacat letke nad parizom, bar bude ispal herioj jednog dana i dobil pemziju i orden.
Imaš pravo. Svi se bune, ali nemaju nekaj konstruktivno, logično i pametno za predložiti. A kaj se izbora tiče, ne znam nikog od mojih bližnjih, obitelji i frendova da je glasao za aktualne, tak da svi mirno spavamo.

Ali ovo je sve Off Topic.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 11:12 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Imaš pravo. Svi se bune, ali nemaju nekaj konstruktivno, logično i pametno za predložiti. A kaj se izbora tiče, ne znam nikog od mojih bližnjih, obitelji i frendova da je glasao za aktualne, tak da svi mirno spavamo.

Ali ovo je sve Off Topic.
i zrče i kukanje je isto oftopik, al ovo je rubrika za oftopik pa može proć.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 63 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: