evo i mene,jučer sam se vozil u novom accordu...i još k tome s-tajp 8) 8) 200 konjića je solidno...prije honde vozil je s60 D5 i rekel je da malo žali za njim a ono,veli da je ovo malo više šminka al u ostalom mu je volvo puno bil bolji....ja nisam ili jesam previše iznenađen s hondom,lijep auto,nemaš kaj,ova hondica je ful-ful oprema,nema kaj nema,unutrašnjost nije nešto posebno al opet ono,bijela svijetlost + crveni ringovi oko vurica...najs... zanimljiva mi je bila crvena svijetlost iznad nogu vozača i suvozača,onak blaga,da se malo naglasi da je to ipak s-type...što se tiče kvalitete plastika nisam baš gledal jer je bila noć i bilo mi je neugodno nekaj prčkati i komentirati da me čoplek ne ostavi negdje

zvuk motora je dobar,auto potegne,ide to ,nemam kaj reći,nego jako sam bil zadovoljan s ksenonom,ludnica kak to svijetli...na sve strane,i slijepi bi vidli,majke mi...to mi ne prolazi kod sljedećeg vozila ak bu novo....
moje mišljenje ,kupil bi al nešto mi fali,neki dodatak na ploči,kod instrumenata,onaj board computer je previše iza smješten,da je više naprijed bilo bi bolje,pa onda tipke za grijanje siceva su kod mjenjača,možda ponekad slučajno nasloniš ruku na to i tak,ima i prednosti i nedostataka.....opet ponavljam,čovjek žali i vjerovatno će prodat i kupit stari s60 zbog udobnosti....neznam zakaj...valjda je tak (jer se nikad nisam baš pelal v s60)....
da mi netko da na poklon nebi se bunil 8) 8)

jer ovak je preskupa za mene
vozdra