Citat:
i opet baca van skripave aute s plastikom koja je na dodir kao u renolu kliju i oce za to novce za koje kupis dva auta koja ne skripe i idu isto i imaju isti broj zracnih jastuka, isti sistem abs-a, jednako dobre motore, svu silu opreme kao volvo ako ne i vise a jedina mana im je sto ce u pozaru izgorjeti brze nego volvo i sto plastika nije biorazgradiva. Ma nabijem ja njih s takvom politikom izrade vozila. Osim toga, biorazgradivu plastiku volvo koristi vec skoro 25 godina kako na kojim komponentama u autima i prije ih to nije sprecavalo da rade kvalitetne aute koji odskacu od jeftinije konkurencije.
Moral sam se umijesati;
-Renault spada u skupinu proizvodjaca cija su vozila vrlo visoke klase sigrnosti! Pogledaj na "jubitu" prilog "fifth gear"-a u kojem modus jebe majku volvu 700 serije.
-Sto se zracnih jastuka tice, davno sam naletio na jednu reklamu koju je volvo objavio. Nazalost nisam ju sprenio na disk i bilo bi lipo ako ju tko ima da stavi link na forum. Uglavnom Volvo kaze; Nasi auti nisu brzi ni ljepsi od vozila u konkurenciji, ali se nasi zracni jastuci otvaraju 10 puta brze od konkurencijskih! Tada sam zavirio u brosure mercedesa i volva i volvo je imao jednu nulu vise, nakon decimalne tocke
-Nisam dobio takvo misljenje o s60, ali zar je to stvarno toliko los auto? Jos uvijek ga gledam kao sina kojeg nikad nisam imao!