Citat:
Samo ne spominji PD motor na kojem se bregaste hoblaju ko da su z dreka napravljene

Sad odjednom škoda ima pun k opreme a volvo niš ne nudi,jebate pa zato sam ga ponajviše i uzel dok usrani golf 96 godine je nudio zračni jastuk za vozača uz masnu nadoplatu.Volvo daje s pojavom 850(koji ju ti najviše kudiš jer nema zadnji pogon)dvozonsku ARHAIČNU klimu u seriji(pardon samo grijanje ako nema klime ,mada sam možda vidio jednog bez klime za razliku od škode i to tvrdim jer sam na dvije škode iz 2002 ja ugrađivao klimu)
Na kraju usporedbe su vam zak.....jer volvo S60 uopče ne spada u klasu sa astrom,škodom i fordom i sl.Spada u klasu A4, merc C, klase bmw 3,I tu me zanimaju cijene i mislim da tu volvo po cijeni niš ne zaostaje iz prostog razloga jer je veči od svih
Na stranu plastika u staroj 60 80 a i hrpu drugih modela jer je u kurcu.A zakaj,e zato kaj su oni među prvima počeli s ekološkim plastikama(to znam jer kad kod nosim nekaj na varenje od te plastike tip se križa iz kojih je sve matrijala napravljena,minimalno iz tri vrste da bi se što više smanjio utjecaj one štetne)isto kao i s lakovimapa se mnogima ljušte.Kenjam se ja na ekologiju.
No pored sve te usraneplastike kudim volvo jako jel uz malo više pažnje i više sakrivenih vijaka se to moglo riješiti.E sad koji ludi šveđo je zaje jeb ga
I na kraju bez uvrede škodu oplo ford is vozi svaki seljo volvo još na sereću ne

Vidi, pd motori bregaste su iz dreka a ti imaš rastepenih volvo turbaka za svinje hranit jer se raspadaju. Doduše od nekulture, ne zato kaj nisu dobri. Ovo sa škodom sam navel konkretan primjer, nemoj generalizirat. Imala je klimatronik, dvozonski i brdo opreme za novce koje je koštal v40 kojeg sam imal i nije imal tolko toga. Konkretno. Jel, cijena-cijena. imal sam oba istovremeno. Škodu sam rješil brzo, ne volim vw.
Usporedbe su za k malo sutra. Ja sam spomenuo novu astru karavan. Ajde usporedi veličinu pa mi objasni zašto bi s60 trebao biti u većoj klasi kad je manji od te astre? Znači stari s60 i nova astra. Slična cijena. Ne novi s60 iako je i on manji od te astre.
Ja osmicu kudim prvenstveno zato jer je lošije napravljena od devetke. Više je škripava i više je kilava. Ajd dobro ima i taj prednji pogon da bi bila proizvodnja jeftinija zato se i desi da neko pohvali raspadnuti diferencijal na osmici. Lak je isti k na svima, svi su na vodenoj bazi i svi su za niš danas. Sve u svemu osmica s atmosferskim benzicem i manualnim mjenjačem je odličan auto.
Za kraj, ti i ja vozimo volvo. Kaj smo mi nego seljačine?