Sada je: sri lip 25, 2025 10:09 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 76 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri kol 24, 2011 8:01 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Meni je ovaj od astre ljepši, novi je, nema cvrčaka dok god ima garanciju.
Di sam napisal da znam sve dizajnere ponaosob? Koristiš retoriku ko da si iz hdz-a. Nisko.

Vrh

PostPostano: sri kol 24, 2011 8:28 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Meni je ovaj od astre ljepši, novi je, ...
Od kud sad ovo :?: I to od tebe za kojeg su auti koji su proizvedeni nakon 1972 hrpa plastike :!: Ja fakat više niš ne kužim, kaj nije za tebe bolje sve ono kaj je staro :?:

Nigde nisi to napisal ali iz tvoje premise da su večina dizajnera istospolne sexulane orjentacije sam to zaključio :-) Valjda ih znaš, barem večinu :-)

Kaj se tiče ljepote, de gustibus non est disputandum, ali kad već raspravljamo meni nije, sve je porazbacano i načičkano sa sitnim gumbima koji su jedan do drugoga i moraš se namučiti ne bi li skužio koji ćemu služi, to baš i nije neka sreća u vožnji. Osim toga taj središnji dio je sličan kao i na novom Focusu i Hunjadiju i30 ili bar je napravljen na isti kalup. Ovaj od S60 je puno uredniji. Jedino noviji nemre biti iz nekih iz nekih fizikalnih razloga koje imaju veze s vremenom :-)

Moj stari ima V70 iz 2005 i nisam našao ni jednog cvrčka u njemu, čak ni kad smo bili na moru a garancija mu je istekla. Za Astru ne znam nisam ju vozio :-)

Vrh

PostPostano: sri kol 24, 2011 9:38 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Od kud sad ovo :?: I to od tebe za kojeg su auti koji su proizvedeni nakon 1972 hrpa plastike :!: Ja fakat više niš ne kužim, kaj nije za tebe bolje sve ono kaj je staro :?:

Nigde nisi to napisal ali iz tvoje premise da su večina dizajnera istospolne sexulane orjentacije sam to zaključio :-) Valjda ih znaš, barem večinu :-)

Kaj se tiče ljepote, de gustibus non est disputandum, ali kad već raspravljamo meni nije, sve je porazbacano i načičkano sa sitnim gumbima koji su jedan do drugoga i moraš se namučiti ne bi li skužio koji ćemu služi, to baš i nije neka sreća u vožnji. Osim toga taj središnji dio je sličan kao i na novom Focusu i Hunjadiju i30 ili bar je napravljen na isti kalup. Ovaj od S60 je puno uredniji. Jedino noviji nemre biti iz nekih iz nekih fizikalnih razloga koje imaju veze s vremenom :-)

Moj stari ima V70 iz 2005 i nisam našao ni jednog cvrčka u njemu, čak ni kad smo bili na moru a garancija mu je istekla. Za Astru ne znam nisam ju vozio :-)
Pa da. Hrpa plastike su i jedan i drugi. Jel tak. Onda biram ipak noviju plastiku. I sam imam jedan plastičan auto, to je nužno zlo. Moram ga imat jer mi treba nekaj s čim nemam brige. A s trenutnim fokusom nemam brige. Jedino sranje je bilo guljenje farbe po odbojnicima kaj su popravili o vlastitom trošku i jedan prekidač za štop svjetlo. S te strane sam zadovoljan. I moram reć da mi je kokpit u njemu bio prihvatljiviji nego u v50. Manje je gumbi i čišći je kak veliš. I sad bude imal već tri godine i nema krckanja ni cvrčenja. I još imam prve diskove i pločice. Ovaj novi fokus je ko iz loših sf filmova. Al vidim da su svi takvi,to je trend. I volvo nije bio imun na to i jebi ga sad.
Glede tvoje komparacije kokpita s60 i astre, volvo izgleda čišći baš zato jer ima te sitne gumbiće, a nije da ih nema. Astra ima velike gumbe za lakše rukovanje pa izgleda da ih ima puno. Kad bi ih baš išli brojat nisam siguran da bi ih bilo značajno više nego u volvu, ako ih je uopće više. Multimedijalna naprava u astri ima dosta gumbi ali su veliki. Volvo ima na radiju dosta sitnih gumbića.
Tvoj stari ima jedan dobar v70. Nemam ni ja cvrčaka u dvojkama ni u devetki ni u s70( tu ih je bilo po kokpitu al sam ih pobio sve) pa opet ne znači da su sve bez njih. Ovisi kak je održavano, a kod nas je održavanje auta i tehnička kultura na niskim granama. Stoga, ako netko ima 20000 eura za potrošiti, preporučam da potroši na novo. Nema veze kaj sused ne bude toliko jalan.

Vrh

PostPostano: sri kol 24, 2011 10:00 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
Citat:
Meni je ovaj od astre ljepši, novi je, nema cvrčaka dok god ima garanciju.
....
moj je iz 98 pa nema cvrcaka a garancija je kad i kad istekla :idea:

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Vrh

PostPostano: sri kol 24, 2011 10:41 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: Volvo 855 t-5 LPG volvo 854 t-5 LPG
Citat:
Nitko nema ništa za ponuditi?
jednostavno pitanje a odgovora niđe..dajte ljudi znam da je vruce ali stanite malo

VOLVO 854 SEDAN T-5 +LPG 2015-

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 8:11 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Tvoj stari ima jedan dobar v70. Nemam ni ja cvrčaka u dvojkama ni u devetki ni u s70( tu ih je bilo po kokpitu al sam ih pobio sve) pa opet ne znači da su sve bez njih. Ovisi kak je održavano, a kod nas je održavanje auta i tehnička kultura na niskim granama.
Ma daj se ruka više odluči, jesu li auti slabo složeni ili je sve do održavanja :!:

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 11:26 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 2.0T i V 70 D5
Ja sam frenda nagovorio na Volva,mada su u njegovoj familiji mišljenja različita.A sad koji je bolji,ljepši,kvalitetniji...to je stvar ukusa i želja.Svaki od njih ima svoje prednosti i mane stoga moraš imati zacrtanu želju u okviru svojih mogućnosti.Moje je mišljenje da Volvo najviše nudi u srazu cijene,godine i kvalitete.

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 12:02 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Tvoj stari ima jedan dobar v70. Nemam ni ja cvrčaka u dvojkama ni u devetki ni u s70( tu ih je bilo po kokpitu al sam ih pobio sve) pa opet ne znači da su sve bez njih. Ovisi kak je održavano, a kod nas je održavanje auta i tehnička kultura na niskim granama.
Ma daj se ruka više odluči, jesu li auti slabo složeni ili je sve do održavanja :!:
Odlučil sam se ja odavno, al tu trebam crtat izgleda. Tam još 80-tih godina razlika u izradi između volva i opela ili forda ili vw-a je bila jako velika i očita na stranu volva. Već devedesetih se počela smanjivati. U zadnjih 10 godina je to sve skupa vrlo blizu. A istovremeno se povećala razlika u cijeni između volva i tih proizvođača, bez ikakvog temelja. Može bit cvrčaka u svima a i nemora ak se pazi na auto. Zamisli da sam ja tam prije kojih 7 godina vozil između ostalog i škodu oktaviju karavan. Bez cvrčaka, sa solidnom plastikom, mekanom na dodir po vratima i po kokpitu. Klimatronik unutra naspram arhaične automatske klime u volvu. Tehnološka pomagala-npr automatsko dizanje i spuštanje prozora za vozača i suvozača (to volvo ne daje zbog.........(ispuni sam)), ono protiv proklizavanja u kretanju koje se da lagano isključiti i koje neznam kak se zove više i pd dizel motor sa 130 konja. U komparaciji s tom škodom koja je bila 2004 godište(nova tada jel) moj v40 koji je kao i tvoj(znači tri godine tada) je izgledao onak....niš specijalno. I onak polovni skoro isto skup ko ta škoda. Al priznajem da je bio tiši, manje je trošio i udobniji je bio za vozit se. Ali već onaj stariji model s/v40 nije jer je neudoban, tvrd i bučan. Moj stari ima pola iz 97, nema cvrčka za divno čudo, nikad ni jedan kvar na njemu. Jednom je promjenjen zupčasti ležaj. Čak ima i originalne amortizere. Bez greške. I kaj sad? To znači da ga vozi jedan čovjek koji pazi na njega i da uz takav tretman čak i to govno od pola može biti ok. Nije volvo sveta krava i ne nudi više niš specijalno za te novce koje košta.
Odite ljudi i sjedite u novog mondea karavana s titanium opremom, s paketom kože. Pa nek vas neko i proveze s njim. Može i onaj tdci 2.0 sa 163 konja, bit će vam poznat motor jer i volvo taj koristi. Pogledajte i gepek. Pa onda tipkajte kak je govno. Jedan mali reality check ponekad dobro dođe.

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 12:16 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ja sam frenda nagovorio na Volva,mada su u njegovoj familiji mišljenja različita.A sad koji je bolji,ljepši,kvalitetniji...to je stvar ukusa i želja.Svaki od njih ima svoje prednosti i mane stoga moraš imati zacrtanu želju u okviru svojih mogućnosti.Moje je mišljenje da Volvo najviše nudi u srazu cijene,godine i kvalitete.
Da. Tak je. Kod nas. Jer za iste novce dobiješ volva i golfa starijeg od volva. Ali za 20k€ možeš bolje. Za 2-3k€ je s/v40 ili razjebana osmica najbolji izbor.

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 12:21 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Samo ne spominji PD motor na kojem se bregaste hoblaju ko da su z dreka napravljene :!: Sad odjednom škoda ima pun k opreme a volvo niš ne nudi,jebate pa zato sam ga ponajviše i uzel dok usrani golf 96 godine je nudio zračni jastuk za vozača uz masnu nadoplatu.Volvo daje s pojavom 850(koji ju ti najviše kudiš jer nema zadnji pogon)dvozonsku ARHAIČNU klimu u seriji(pardon samo grijanje ako nema klime ,mada sam možda vidio jednog bez klime za razliku od škode i to tvrdim jer sam na dvije škode iz 2002 ja ugrađivao klimu)
Na kraju usporedbe su vam zak.....jer volvo S60 uopče ne spada u klasu sa astrom,škodom i fordom i sl.Spada u klasu A4, merc C, klase bmw 3,I tu me zanimaju cijene i mislim da tu volvo po cijeni niš ne zaostaje iz prostog razloga jer je veči od svih :!:
Na stranu plastika u staroj 60 80 a i hrpu drugih modela jer je u kurcu.A zakaj,e zato kaj su oni među prvima počeli s ekološkim plastikama(to znam jer kad kod nosim nekaj na varenje od te plastike tip se križa iz kojih je sve matrijala napravljena,minimalno iz tri vrste da bi se što više smanjio utjecaj one štetne)isto kao i s lakovimapa se mnogima ljušte.Kenjam se ja na ekologiju.
No pored sve te usraneplastike kudim volvo jako jel uz malo više pažnje i više sakrivenih vijaka se to moglo riješiti.E sad koji ludi šveđo je zaje jeb ga :D
I na kraju bez uvrede škodu oplo ford is vozi svaki seljo volvo još na sereću ne ;)

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 12:25 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

I na kraju bez uvrede škodu oplo ford is vozi svaki seljo volvo još na sereću ne ;)
Ustvari, ovo ti se u među vremenu malo promjenilo, ali još nije tak strašno.

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 12:30 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:

Ustvari, ovo ti se u među vremenu malo promjenilo, ali još nije tak strašno.
Zato sam i stavio još na sreću ne :mrgreen:

WG-tjuner

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 12:48 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Samo ne spominji PD motor na kojem se bregaste hoblaju ko da su z dreka napravljene :!: Sad odjednom škoda ima pun k opreme a volvo niš ne nudi,jebate pa zato sam ga ponajviše i uzel dok usrani golf 96 godine je nudio zračni jastuk za vozača uz masnu nadoplatu.Volvo daje s pojavom 850(koji ju ti najviše kudiš jer nema zadnji pogon)dvozonsku ARHAIČNU klimu u seriji(pardon samo grijanje ako nema klime ,mada sam možda vidio jednog bez klime za razliku od škode i to tvrdim jer sam na dvije škode iz 2002 ja ugrađivao klimu)
Na kraju usporedbe su vam zak.....jer volvo S60 uopče ne spada u klasu sa astrom,škodom i fordom i sl.Spada u klasu A4, merc C, klase bmw 3,I tu me zanimaju cijene i mislim da tu volvo po cijeni niš ne zaostaje iz prostog razloga jer je veči od svih :!:
Na stranu plastika u staroj 60 80 a i hrpu drugih modela jer je u kurcu.A zakaj,e zato kaj su oni među prvima počeli s ekološkim plastikama(to znam jer kad kod nosim nekaj na varenje od te plastike tip se križa iz kojih je sve matrijala napravljena,minimalno iz tri vrste da bi se što više smanjio utjecaj one štetne)isto kao i s lakovimapa se mnogima ljušte.Kenjam se ja na ekologiju.
No pored sve te usraneplastike kudim volvo jako jel uz malo više pažnje i više sakrivenih vijaka se to moglo riješiti.E sad koji ludi šveđo je zaje jeb ga :D
Vidi, pd motori bregaste su iz dreka a ti imaš rastepenih volvo turbaka za svinje hranit jer se raspadaju. Doduše od nekulture, ne zato kaj nisu dobri. Ovo sa škodom sam navel konkretan primjer, nemoj generalizirat. Imala je klimatronik, dvozonski i brdo opreme za novce koje je koštal v40 kojeg sam imal i nije imal tolko toga. Konkretno. Jel, cijena-cijena. imal sam oba istovremeno. Škodu sam rješil brzo, ne volim vw.
Usporedbe su za k malo sutra. Ja sam spomenuo novu astru karavan. Ajde usporedi veličinu pa mi objasni zašto bi s60 trebao biti u većoj klasi kad je manji od te astre? Znači stari s60 i nova astra. Slična cijena. Ne novi s60 iako je i on manji od te astre.
Ja osmicu kudim prvenstveno zato jer je lošije napravljena od devetke. Više je škripava i više je kilava. Ajd dobro ima i taj prednji pogon da bi bila proizvodnja jeftinija zato se i desi da neko pohvali raspadnuti diferencijal na osmici. Lak je isti k na svima, svi su na vodenoj bazi i svi su za niš danas. Sve u svemu osmica s atmosferskim benzicem i manualnim mjenjačem je odličan auto.
Za kraj, ti i ja vozimo volvo. Kaj smo mi nego seljačine? :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 4:05 pm 
član VKH
član VKH

O svemu ovom kaj si nanaovo napisal se bum složil(više manje :D )ali sad da su S60 i astra karavan usporedivi e jebiga sad :!:
prvo i osnovno ta usporedba po veličini unutarnjeg prostora je bez veze ;) Zašto :?: Zato kaj pružanje unutarnjeg prostora uvelike diktira debljina obloga na vratima i inim dijelovima.Budi siguran da tu svi šparaju no ford i opel jako :!: Možda ja uopče nisam kompetentan za ovu raspravu jel ja dizajnerski auto gledam jako malo već ga ja gledam puno više sa tehničke strane zato kaj šarafam po njima.No ali onda ipak vidim da hrpa tih obloga izgleda jako lepo izvana a napravljena je od flis papira.I to je 97% ljudima ovdje i na drugim forumima sve ;) Jebe se njima jelih ta debljina obloga bu zaštitila ili nebu.To su ionak valjda konstuktori mislili(ako su uopče)
Mom šogoru je super beli A4 sa ledicama i tak nekim njonjicama :D Sad kaj je na autu u 2 godine promijenjeno pun k toga to je manje bitno.Kaj je unutra blank&olfunsen(nemojte me sad ak sam krivo napisal)zvučni sistem koji očito i nije neke baš previsoke klase(da znam sad me budu Grim i Alan napali da je moje uho za niš)nema veze bitno da je tu ime i da je za njega bila nadoplata 50000kn valjda,karikiram.
Hebiga svako ima svoju viziju određenog auta i to je u stvari ok.Kad bi svi bili isti nebi više bilo geyeva pa ni dobrog novog dizajna(ili bim svi bili gey :mrgreen: )
Niš odo se ja sad seljačina voziti u svom malom volvu pa se čujemo :D

WG-tjuner

Vrh

PostPostano: čet kol 25, 2011 5:21 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Sad kad ih ovak gledam jedan ispod drugog zbilja je ovaj od nove Astre lijepši od starog S60....

.....na tvom planetu, somewhere in a galaxy far, far away :D
Da volvo ima unutrasnjost Dacie Sandero, ti bi tvrdio da je ljepsa od Aston Martina... I imas legitimno pravo na to, stoga ja odustajem ;)

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 76 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: